Povezane vesti

Pevač potvrdio da je promenio veru, proslavio Bajram! Ovo je njegovo novo ime, a ima jako značenje: To me je spasilo poroka!

Pevač potvrdio da je promenio veru, proslavio Bajram! Ovo je njegovo novo ime, a ima jako značenje: To me je spasilo poroka!

Kurir 01.04.2025
Crnogorski pevač Bojan Tomović izazvao je burne reakcije nakon što je govorio o tome kako će preći u islam, a na kraju je to uradio. Naime, pevač je prvo viđen u Sarajevu kako proslavlja Bajram, a onda smo ga pozvali kako bismo ga pitali da nam sve… »
Pevač potvrdio da je promenio veru: Viđen je u Sarajevu kako proslavlja Bajram, oglasio se za Blic: "Islam me je spasio svih…

Pevač potvrdio da je promenio veru: Viđen je u Sarajevu kako proslavlja Bajram, oglasio se za Blic: "Islam me je spasio svih…

Blic 01.04.2025
Crnogorski pevač Bojan Tomović izazvao je burne reakcije nakon što je govorio o tome kako će preći u islam, a na kraju je to uradio, što je i potvrdio za Blic. Naime, pevač je prvo viđen u Sarajevu kako proslavlja Bajram, a onda smo ga pozvali kako bismo… »

Vesti dana »