Povezane vesti
Novi način fotografisanja za pasoš i ličnu kartu u Nemačkoj: Evo kako će funkcionisati
Blic 01.04.2025
Deset miliona Nemaca svake godine podnese zahtev za novu ličnu kartu ili pasoš. Ubuduće, fotografija se mora snimati pod nadzorom i slati direktno nadležnom organu. Ovo ima za cilj da obezbedi veću sigurnost i bolju zaštitu od falsifikovanja. U… »
Kraj papirnih fotografija za pasoš: Stiže digitalni sistem u zemlji gde živi oko 450.000 Srba
Telegraf 01.04.2025
Od 1. maja 2025. papirne fotografije za pasoš i ličnu kartu odlaze u prošlost! Umesto njih, svi vlasnici nemačkih pasoša moraće da koriste digitalne fotografije i QR kodove. Svake godine deset miliona Nemaca podnese zahtev za nova dokumenta. Ubuduće… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 59 minutajoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Hakovan Instagram profil Slađe Poršeline: Bivša rijaliti učesnica u šoku, hitno se oglasila
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana