Povezane vesti

Sara ćirković: „Započeli smo pripreme, jedva čekam da uđem u ring u banjalučkom Boriku!“

Sara ćirković: „Započeli smo pripreme, jedva čekam da uđem u ring u banjalučkom Boriku!“

Hot sport 01.04.2025
Plemenita veština je rezervisana za istrajne, jake, hrabre, disciplinovane. Jak temelj kompletne ličnosti u sportu gde konstantno sam sebe testiraš i ispituješ sopstvene mogućnosti i hrabrost su jedini garant uspeha do kojeg nije lako stići. Ženska boks… »
Sara Ćirković jedva čeka meč za svetsku titulu: Banjaluka kao grad boksa, šampiona Beneša i Josipovića, daje mi posebnu…

Sara Ćirković jedva čeka meč za svetsku titulu: Banjaluka kao grad boksa, šampiona Beneša i Josipovića, daje mi posebnu…

Dnevnik 01.04.2025
Srpska bokserka Sara Ćirković jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Ćirković je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu medalju. – Iako je SP završeno nedavno, imam ogromnu motivaciju… »
Sara Ćirković pred borbu u Banjaluci: "Jedva čekam da uđem u ring!"

Sara Ćirković pred borbu u Banjaluci: "Jedva čekam da uđem u ring!"

Telegraf 01.04.2025
Srpska bokserka Sara Ćirković izjavila je da jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Ćirković je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu medalju. - Iako je SP završeno nedavno, imam… »

Vesti dana »