Povezane vesti
"Jedva čekam da uđem u ring": Sara Ćirković započela pripreme za meč za svetsku profesionalnu titulu
Večernje novosti 01.04.2025
Srpska bokserka Sara Ćirković rekla je da jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. FOTO: Bokserski savez Srbije/Dušan Milenković Ćirković je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu… »
Sara ćirković: „Započeli smo pripreme, jedva čekam da uđem u ring u banjalučkom Boriku!“
Hot sport 01.04.2025
Plemenita veština je rezervisana za istrajne, jake, hrabre, disciplinovane. Jak temelj kompletne ličnosti u sportu gde konstantno sam sebe testiraš i ispituješ sopstvene mogućnosti i hrabrost su jedini garant uspeha do kojeg nije lako stići. Ženska boks… »
Sara Ćirković jedva čeka meč za svetsku titulu: Banjaluka kao grad boksa, šampiona Beneša i Josipovića, daje mi posebnu…
Dnevnik 01.04.2025
Srpska bokserka Sara Ćirković jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Ćirković je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu medalju. – Iako je SP završeno nedavno, imam ogromnu motivaciju… »
Sara Ćirković: Jedva čekam da uđem u ring u Boriku
Sportski žurnal 01.04.2025
Meč za svetsku profesionalnu titulu će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Sara Ćirković jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Ćirkovićeva je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu… »
Sara Ćirković: "Biću spremna ko god da bude protivnica"
B92 01.04.2025
Srpska bokserka Sara Ćirković izjavila je da jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Ćirković je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu medalju. "Iako je SP završeno nedavno, imam… »
Sara Ćirković pred borbu u Banjaluci: "Jedva čekam da uđem u ring!"
Telegraf 01.04.2025
Srpska bokserka Sara Ćirković izjavila je da jedva čeka meč za svetsku profesionalnu titulu, koji će biti održan 27. aprila u Banjaluci. Ćirković je na nedavnom Svetskom prvenstvu u Nišu osvojila bronzanu medalju. - Iako je SP završeno nedavno, imam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 7 satijoš 6 povezanih

Ričard Grenel: Ideja o priznanju Kosova je smešna, Tramp će se u to pitanje uključiti korak po korak
Radio 021 pre 24 minutajoš 3 povezane