Povezane vesti
"Jako me je vređalo kad su mi govorili da ja ne znam jer nemam decu" Gorka ispovest pevačice koja je rodila u 6. deceniji…
Kurir 01.04.2025
Sanja Maletić pre pola godine postala je majka i tako joj se ostvarila najveća želja u životu. Pevačica se godinama borila za potomstvo, a kako je i sama istakla, Bog je uslišio njene molitve, a i medicina je uradila svoje, tako da sada uz pomoć supruga… »
Pevačica dobila dete u 52.: Godini, a danas ima veliki razlog za slavlje: "Moja ljubav, moj život", čestitke stižu sa svih…
Blic 01.04.2025
Pevačica Sanja Maletić postala je majka u 52. godini, a danas je bitan dan za nju. Naime, njena rođena sestra danas proslavlja rođendan, a Sanja joj se tim povodom obratila na Instagramu. Pevačica je objavila njenu fotografiju uz koju je napisala… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 45 povezanih
(Uznemirujući video) Pune ruke posla spasiocima posle ruskih udara! Evo kako izvlače ranjene civile iz porušenih zgrada, Harkov najgore prošao, ima mrtvih
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Iran najavio novo zatvaranje Ormuskog moreuza zbog izraelskih napada na Liban
Serbian News Media pre 18 minutajoš 20 povezanih