Povezane vesti
Šta je to uznemirilo novosađane Misteriozni fijuk prolama se gradom, niko ne zna šta je!
Dnevnik 01.04.2025
Neobičan zvuk već danima uznemirava stanovnike Novog Sada, a iako se mnogi javljaju da imaju isti problem, i dalje je misterija o čemu se radi i o kakvom "fijukanju" je zapravo reč. "Da li i vi čujete neko fijukanje i brujanje napolju? Ja ovde u… »
Šta to "fijuče" u Novom Sadu? Misteriozan zvuk uznemirio Vojvođane: "Nigde nikog, a nešto tutnji"
Telegraf 01.04.2025
Neobičan zvuk već danima uznemirava stanovnike Novog Sada, a iako se mnogi javljaju da imaju isti problem, i dalje je misterija o čemu se radi i o kakvom "fijukanju" je zapravo reč. "Da li i vi čujete neko fijukanje i brujanje napolju? Ja ovde u… »
Vesti dana »
Povredio se Nikola Jokić! Saigrač mu stao na nogu - stradalo koleno: Previjao se od bolova, jedva izašao sa terena! U Denveru vlada opšta panika!
Kurir pre 18 minutajoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTV pre 8 minutajoš 7 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTS pre 22 minutajoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 7 satijoš 2 povezane