Povezane vesti
Šta je to uznemirilo novosađane Misteriozni fijuk prolama se gradom, niko ne zna šta je!
Dnevnik 01.04.2025
Neobičan zvuk već danima uznemirava stanovnike Novog Sada, a iako se mnogi javljaju da imaju isti problem, i dalje je misterija o čemu se radi i o kakvom "fijukanju" je zapravo reč. "Da li i vi čujete neko fijukanje i brujanje napolju? Ja ovde u… »
Šta to "fijuče" u Novom Sadu? Misteriozan zvuk uznemirio Vojvođane: "Nigde nikog, a nešto tutnji"
Telegraf 01.04.2025
Neobičan zvuk već danima uznemirava stanovnike Novog Sada, a iako se mnogi javljaju da imaju isti problem, i dalje je misterija o čemu se radi i o kakvom "fijukanju" je zapravo reč. "Da li i vi čujete neko fijukanje i brujanje napolju? Ja ovde u… »
Vesti dana »

Grupe građana blokirale zgradu Skupštine Novog Sada, policija omogućila ulaz zaposlenima; Na dnevnom redu Skupštine grada više od 140 tačaka
RTV pre 25 minutajoš 18 povezanih

Vučić: Neće biti skupa u Beogradu na Vidovdan na kom ću ja da učestvujem
Sputnik pre 14 minutajoš 19 povezanih

Krenuli su da tuku nešto pre ponoći... Gori nebo nad Rusijom: Oboreno 147 ukrajinskih dronova!
Alo pre 45 minutajoš 17 povezanih

Trese se teheran, Tramp sprema nešto "mnogo veće"! Hitno kući sa samita g7, u Iranu panika: "Kako evakuisati 10 miliona ljudi?", sirene zavijaju u celom Izraelu
Kurir pre 10 minutajoš 18 povezanih

Tramp ranije napustio samit G7 zbog nagoveštaja o intenziviranju sukoba Izrael-Iran
Beta pre 25 minutajoš 32 povezane