Povezane vesti

Novosađanin koji je uhapšen zbog incidenta kod SNS štanda braniće se sa slobode

Novosađanin koji je uhapšen zbog incidenta kod SNS štanda braniće se sa slobode

Radio 021 01.04.2025
Aktivista Saša Bugarski pušten je nakon saslušanja pred tužiocem. Nije mu određen pritvor i braniće se sa slobode. Građani su se danas okupili ispred zgrade suda u Novom Sadu dok je trajalo saslušanje. Bugarski je priveden nakon incidenta kod Limanske… »
Pušten novosadski aktivista koji je uhapšen zbog incidenta ispred Limanske pijace

Pušten novosadski aktivista koji je uhapšen zbog incidenta ispred Limanske pijace

Moj Novi Sad 01.04.2025
Aktivista Saša Bugarski, koji je osumnjičen za nasilničko ponašanje jer je, navodno, napao stariju ženu na štandu Srpske napredne stranke ispred Limanske pijace, pušten je danas nakon saslušanja u Tužilaštvu. Kako je novinarima rekao njegov branilac… »
Supruga uhapšenog novosadskog aktiviste: “Tabloidi nas linčuju, Saša je sam otišao u policiju”

Supruga uhapšenog novosadskog aktiviste: “Tabloidi nas linčuju, Saša je sam otišao u policiju”

Luftika 01.04.2025
Tamara Martinović Bugarski, supruga Saše Bugarskog, aktiviste osumnjičenog da je u subotu u Novom Sadu udario ženu ispred štanda SNS-a, izjavila je da njen muž nije počinio delo za koje se sumnjiči, a da su prorežimski tabloidi izneli sve njihove podatke… »
FOTO i VIDEO: Protest ispred Tužilaštva zbog hapšenja aktiviste

FOTO i VIDEO: Protest ispred Tužilaštva zbog hapšenja aktiviste

Moj Novi Sad 01.04.2025
Danas u 11 časova zakazan je skup podrške aktivisti koji je uhapšen jer je, kako je saopštio MUP, ispred Limanske pijace u subotu "najpre verbalno, a zatim i fizički napao stariju ženu, odnosno da ju je odgurnuo tako da je pala na tlo". Međutim, kako je… »

Vesti dana »