Povezane vesti
"Koliko sam ljudi ubila? Posle tri sam prestala da brojim": Šok priznanje devojke (18) sa zastrašujućom reputacijom
Mondo 01.04.2025
Anina je ubila, kako kaže, više ljudi nego što može da prebroji. Mjanmar je u centru pažnje zbog razornog zemljotresa koji se dogodio prošle nedelje, u kojem je život izgubilo više od 2.700 ljudi. Međutim, ovo je samo još jedan u nizu problema sa kojima… »
Devojka (18) snajperista na prvoj liniji građanskog rata u Mjanmaru: "Prestala sam da brojim ubistva nakon trećeg"
NIN 01.04.2025
Mjanmar je u centru pažnje zbog razornog zemljotresa koji ih je zadesio prošle nedelje, a u kom je više od 2.700 ljudi izgubilo život. Ipak, ovo je samo još jedna u nizu problema sa kojima se susreće ova država poslednjih godina. Građanski rat pustoši… »
Vesti dana »

Andrej imao samo jednu želju, ovo tražio roditeljima, taške pustio suzu! Viki Miljković sa suprugom i sinom pred početak punoletstva (video)
Kurir pre 21 minutajoš 35 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Počeli pregovori izraela i Hamasa: Na stolu dva najvažnija pitanja, oglasio se i Tramp
Kurir pre 0 minutajoš 34 povezane

Makron u sve težoj poziciji: Francuski premijer Lekorni podneo ostavku
NIN pre 4 satijoš 43 povezane

Gužva kod Železničke stanice: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 5 satijoš 35 povezanih