Povezane vesti
"Koliko sam ljudi ubila? Posle tri sam prestala da brojim": Šok priznanje devojke (18) sa zastrašujućom reputacijom
Mondo 01.04.2025
Anina je ubila, kako kaže, više ljudi nego što može da prebroji. Mjanmar je u centru pažnje zbog razornog zemljotresa koji se dogodio prošle nedelje, u kojem je život izgubilo više od 2.700 ljudi. Međutim, ovo je samo još jedan u nizu problema sa kojima… »
Devojka (18) snajperista na prvoj liniji građanskog rata u Mjanmaru: "Prestala sam da brojim ubistva nakon trećeg"
NIN 01.04.2025
Mjanmar je u centru pažnje zbog razornog zemljotresa koji ih je zadesio prošle nedelje, a u kom je više od 2.700 ljudi izgubilo život. Ipak, ovo je samo još jedna u nizu problema sa kojima se susreće ova država poslednjih godina. Građanski rat pustoši… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 13 minutajoš 53 povezane

Veliki požar u okolini Podgorice, gori i na primorju kod Čanja i Buljarice
Insajder pre 33 minutajoš 25 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 23 minutajoš 23 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih