Povezane vesti
Ostoja Mijailović o ugovoru sa Evroligom: ''Nerealno mi zvuči da plaćamo milione...''
Sportske.net 01.04.2025
Poslednjih dana dosta se govori o pozivnicama koje bi Evroliga uskoro mogla da pošalje Partizanu i Crvenoj zvezdi za višegodišnje ugovore o učešću u elitnom evropskom takmičenju, ali uz milionske finansijske obaveze. Sve više komentara u košarkaškoj… »
Predsednik Partizana o licenci Evrolige: "Nerealno mi zvuči"
B92 01.04.2025
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, oglasio se povodom potencijalnog dobijanja licence Evrolige. Košarkaška Evroliga sprema višegodišnje ugovore za Crvenu zvezdu i Partizan, pisao je Meridijan. Pod uslovom da plate višemilionsku članarinu po sezoni… »
Drčelić nema dilemu: "Ko ne bi želeo ovakvu Zvezdu u Evroligi?"
Sportske.net 01.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde ulaze u ključnu nedelju po pitanju ostvarivanja ovosezonskih ambicija u Evroligi, a tri dana uoči duela protiv Anadolu Efesa u Beogradu predsednik Željko Drčelić jasno je naglasio da klub na čijem je čelu ima budućnost u ovom… »
Evroliga spremila ponudu: Večiti plaćaju licence, ali bez prihoda od tv prava
Sportski žurnal 01.04.2025
Istovremeno, razmišlja se, navodno i o ponudama Dubaiju i Virtusu za koga se polemisalo da li će da ostane deo elitnog evropskog takmičenja. Dok Crvenu zvezdu i Partizan u naredna dva kola čekaju rasplet i nadaju se mestu u Top 10, sve više se govori, da… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije sutra razmatraju novi Zakon o legalizaciji objekata
NIN pre 59 minutajoš 29 povezanih

Uklonjena konstrukcija na auto-putu ka Novom Sadu: Normalizovan saobraćaj nakon nesreće VIDEO
Nova pre 29 minutajoš 28 povezanih

Grčka ponovo pronašla sumpor-dioksid u sušenom voću iz Srbije
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih

Lekorni obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 29 minutajoš 38 povezanih

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, jedna osoba stradala, devetoro spašeno
Danas pre 29 minutajoš 26 povezanih