Povezane vesti

Ovo su bivše devojke Vuka Kostića: Povezivali ga sa brojnim lepoticama, samo sa 2 potvrdio vezu

Ovo su bivše devojke Vuka Kostića: Povezivali ga sa brojnim lepoticama, samo sa 2 potvrdio vezu

Mondo 01.04.2025
Vuk Kostić je uvek imao prirodne lepotice pored sebe. Kostić je u više navrata isticao da ima specifičan ukus kada su žene u pitanju, te da ceni priordnu lepotu. Glumac Vuk Kostić godinama važi za jednog od najpoželjnijih neženja na domaćoj… »
Vuk Kostić (45) Izneo javno skandalozne stavove i udario na ove devojke: "Ta mi neće rađati decu"

Vuk Kostić (45) Izneo javno skandalozne stavove i udario na ove devojke: "Ta mi neće rađati decu"

Mondo 01.04.2025
Vuka godinama već prati titula najpoželjnijeg neženje, a sada je jasno i zašto je to tako. Glumac Vuk Kostić oduvek je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj sceni, a unazad ga prati i titula "večitog neženje". Iako su ga povezivali sa… »
"Ta mi neće rađati decu i ići pred majku" Vuk Kostić važi za jednog od najpoželjnijih neženja, a ima jasan stav o "onoj…

"Ta mi neće rađati decu i ići pred majku" Vuk Kostić važi za jednog od najpoželjnijih neženja, a ima jasan stav o "onoj…

Kurir 01.04.2025
Glumac Vuk Kostić godinama važi za jednog od najpoželjnijih neženja na domaćoj sceni. Njegova harizma i šarm privlače pažnju dama, a često se spekulisalo o njegovim ljubavnim vezama. Iako su ga povezivali sa mnogim lepoticama, jedine zvanične… »

Vesti dana »