Povezane vesti
Dodik: Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije
Novi magazin 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio da nije tražio niti dobio državljanstvo Rusije. "Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije, niti sam ga dobio", rekao je Dodik za Sputnjik pošto su pojedini sarajevski mediji preneli da… »
Dodik: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije
NIN 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji boravi u Moskvi, demantovao je danas pisanje federalnih medija da je tražio državljanstvo Ruske Federacije. "Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije niti sam ga dobio", rekao je Dodik za Sputnjik… »
„Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije“: Dodik o vestima da je „pobegao u Moskvu“
Nedeljnik 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da nije ni tražio ni dobio državljanstvo Rusije. „Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije, niti sam ga dobio“, rekao je Dodik za Sputnjik pošto su pojedini sarajevski mediji preneli… »
Dodik demantovao pisanje federalnih medija: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije
Euronews 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji boravi u Moskvi, demantovao je danas pisanje federalnih medija da je tražio državljanstvo Ruske Federacije. "Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije niti sam ga dobio", rekao je Dodik za Sputnjik… »
Dodik se oglasio i otkrio da li je tražio rusko državljanstvo
Telegraf 01.04.2025
Vesti dana »

Uživo Rusi rešetaju sve po redu! Masovni vazdušni udari na Ukrajinu: Na meti Kijev, Zaporožje i Odesa!
Alo pre 27 minutajoš 29 povezanih

DžABA smo se radovali lepom vremenu Najnovija vremenska prognoza će vas razočarati
Dnevnik pre 2 minutajoš 30 povezanih

Porodice gardista i 21 godinu kasnije traže istinu o njihovoj smrti
Beta pre 17 minutajoš 15 povezanih

Jokićeva asistencija je potez godine u NBA: Sezona nije ni počela, on izveo čudo na terenu
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane