Povezane vesti

Dodik: Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije

Dodik: Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije

Novi magazin 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio da nije tražio niti dobio državljanstvo Rusije. "Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije, niti sam ga dobio", rekao je Dodik za Sputnjik pošto su pojedini sarajevski mediji preneli da… »
Dodik: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije

Dodik: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije

NIN 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji boravi u Moskvi, demantovao je danas pisanje federalnih medija da je tražio državljanstvo Ruske Federacije. "Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije niti sam ga dobio", rekao je Dodik za Sputnjik… »
„Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije“: Dodik o vestima da je „pobegao u Moskvu“

„Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije“: Dodik o vestima da je „pobegao u Moskvu“

Nedeljnik 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da nije ni tražio ni dobio državljanstvo Rusije. „Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije, niti sam ga dobio“, rekao je Dodik za Sputnjik pošto su pojedini sarajevski mediji preneli… »
Dodik demantovao pisanje federalnih medija: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije

Dodik demantovao pisanje federalnih medija: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije

Euronews 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji boravi u Moskvi, demantovao je danas pisanje federalnih medija da je tražio državljanstvo Ruske Federacije. "Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije niti sam ga dobio", rekao je Dodik za Sputnjik… »
Dodik se oglasio i otkrio da li je tražio rusko državljanstvo

Dodik se oglasio i otkrio da li je tražio rusko državljanstvo

Telegraf 01.04.2025

Vesti dana »