Повезане вести

Додик: Нити сам тражио нити сам добио држављанство Русије

Додик: Нити сам тражио нити сам добио држављанство Русије

Нови магазин 01.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик је данас изјавио да није тражио нити добио држављанство Русије. "Нити сам тражио држављанство Руске Федерације, нити сам га добио", рекао је Додик за Спутњик пошто су поједини… »
Додик: Нити сам тражио, нити сам добио држављанство Русије

Додик: Нити сам тражио, нити сам добио држављанство Русије

НИН 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик, који борави у Москви, демантовао је данас писање федералних медија да је тражио држављанство Руске Федерације. "Нити сам тражио држављанство Руске Федерације нити сам га добио", рекао… »
„Нити сам тражио нити сам добио држављанство Русије“: Додик о вестима да је „побегао у Москву“

„Нити сам тражио нити сам добио држављанство Русије“: Додик о вестима да је „побегао у Москву“

Недељник 01.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да није ни тражио ни добио држављанство Русије. „Нити сам тражио држављанство Руске Федерације, нити сам га добио“, рекао је Додик за Спутњик пошто су поједини… »
Додик демантовао писање федералних медија: Нити сам тражио, нити сам добио држављанство Русије

Додик демантовао писање федералних медија: Нити сам тражио, нити сам добио држављанство Русије

Еуроневс 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик, који борави у Москви, демантовао је данас писање федералних медија да је тражио држављанство Руске Федерације. "Нити сам тражио држављанство Руске Федерације нити сам га добио", рекао… »
Додик се огласио и открио да ли је тражио руско држављанство

Додик се огласио и открио да ли је тражио руско држављанство

Телеграф 01.04.2025

Вести дана »