Povezane vesti

Dodik iz Moskve: Putin upoznat sa situacijom u BiH; Vratiću se u Srpsku onako kako sam i otišao

Dodik iz Moskve: Putin upoznat sa situacijom u BiH; Vratiću se u Srpsku onako kako sam i otišao

Sputnik 01.04.2025
Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, ovo je naš 26. susret, rekao je predsednik Republike Srpske nakon sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Putin poznaje detalje, ukupnu situaciju koja se kod nas… »
Dodik posle sastanka sa Putinom: Razgovarali smo o ukidanju međunarodnog intervencionizma u BiH

Dodik posle sastanka sa Putinom: Razgovarali smo o ukidanju međunarodnog intervencionizma u BiH

Euronews 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao o neophodnosti da se ukine međunarodni intervencionizam u Bosni i Hercegovini "Razgovor je počeo njegovim zapažanjem o našoj… »
"Vraćam se u Republiku Srpsku onako kako sam iz nje i otišao"; Putin sve zna o nama

"Vraćam se u Republiku Srpsku onako kako sam iz nje i otišao"; Putin sve zna o nama

B92 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je večeras da će se u RS vratiti onako kako je iz nje i otišao. "Milorad Dodik neće otići nigde. U Sarajevu bildaju mišiće - kako će se Dodik vratiti? Vratiću se kao što sam i otišao", rekao je Dodik… »
Dodik tvrdi da će se u subotu vratiti u RS, na isti način kako je iz nje otišao

N1 Info 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je večeras da će se u RS vratiti onako kako je iz nje i otišao. „Milorad Dodik neće otići nigde. U Sarajevu bildaju mišiće – kako će se Dodik vratiti? Vratiću se kao što sam i otišao“, rekao je Dodik… »
Oglasio se Dodik posle razgovora sa Putinom: "On je upoznat sa situacijom u BiH, rekao sam mu da je Dejtonski mirovni sporazum…

Oglasio se Dodik posle razgovora sa Putinom: "On je upoznat sa situacijom u BiH, rekao sam mu da je Dejtonski mirovni sporazum…

Blic 01.04.2025
Ruska stranica Kremlj objavila je da se predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Sa ruske strane sastanku su prisustvovali pomoćnik predsednika Jurij Ušakov, sa strane Republike… »

Novi magazin 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je večeras da će se u RS vratiti onako kako je iz nje i otišao. "Milorad Dodik neće otići nigde. U Sarajevu bildaju mišiće - kako će se Dodik vratiti? Vratiću se kao što sam i otišao", rekao je Dodik… »
„Rusija će se zalagati za prestanak rada Šmita“: Dodik se sastao sa Putinom u Moskvi

„Rusija će se zalagati za prestanak rada Šmita“: Dodik se sastao sa Putinom u Moskvi

Nedeljnik 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik sastao se danas u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26 susret“, napisao je Dodik na društvenoj mreži… »
Dodik posle sastanka sa Putinom u Moskvi: Rusija će se zalagati za prestanak rada lažnog visokog predstavnika

Dodik posle sastanka sa Putinom u Moskvi: Rusija će se zalagati za prestanak rada lažnog visokog predstavnika

RTS 01.04.2025
Rusija je garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i to je Putin rekao na sastanku, i u okviru toga će se zalagati da se završi rad međunarodnih institucija, pogotovo lažnog visokog predstavnika, izjavio je predsednik RS Milorad Dodik posle sastanka sa… »
Putin se sastao sa Dodikom u Moskvi

Putin se sastao sa Dodikom u Moskvi

Radio sto plus 01.04.2025
“Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26 susret”, napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks, na kojoj je objavio i video susreta s Putinom. Dodao je da je Rusija veoma važna zemlja za RS, u okviru Saveta… »
Dodik se sastao s Putinom u Moskvi: Rusija će se zalagati da se završi i prestane rad lažnog visokog predstavnika

Dodik se sastao s Putinom u Moskvi: Rusija će se zalagati da se završi i prestane rad lažnog visokog predstavnika

N1 Info 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26. susret", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks, na… »
Dodik posle sastanka sa Putinom: Rusija je veoma važna zemlja za Republiku Srpsku

Dodik posle sastanka sa Putinom: Rusija je veoma važna zemlja za Republiku Srpsku

Večernje novosti 01.04.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas, nakon razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Moskvi, da je Rusija veoma važna zemlja za Republiku Srpsku u okviru Savjeta bezbednosti i da je uviek bila objektivna. Foto… »

Vesti dana »