Povezane vesti

"Danas je težak dan": Prvo oglašavanje Snežane Borjan nakon što joj je inspekcija zatvorila lokal

"Danas je težak dan": Prvo oglašavanje Snežane Borjan nakon što joj je inspekcija zatvorila lokal

Mondo 01.04.2025
Snežanu je potez inspekcije veoma razbesneo, te je revoltirana objavila video na Instagramu, koji je ubrzo obrisala. Supruga Milana Borjana Snežana, pre dve godine je otvorila lokal u Beogradu, koji je sada zatvorila Poreska uprava. Na ulaznim vratima… »
(Foto) Poreska zatvorila salon Snežane Borjan! Poslovanje supruge poznatog fudbalera pod lupom evo šta je u pitanju

(Foto) Poreska zatvorila salon Snežane Borjan! Poslovanje supruge poznatog fudbalera pod lupom evo šta je u pitanju

Dnevnik 01.04.2025
Salon Snežane Borjan, supruge golmana Milana Borjana, u prestižnom naselju u Beogradu zatvorila je Poreska uprava. Kako se navodi na saopštenju koje je zalepljeno za ulazna vrata, lokal je "privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa" iliti zbog… »
"Žao mi je, danas mi je emotivno..." Oglasila se Sneža Borjan nakon što joj je Poreska zatvorila salon

"Žao mi je, danas mi je emotivno..." Oglasila se Sneža Borjan nakon što joj je Poreska zatvorila salon

Telegraf 01.04.2025
Nakon što joj je Poreska inspekcija zatvorila salon lepote u elitnom beogradskom naselju, oglasila se Snežana Borjan. Naime, ona se oglasila na Instagramu, gde je navela da joj je danas najtužniji dan. - Već 15 godina imam sjajnu saradnju sa svim… »
Poreska uprava zatvorila salon Sneže Borjan: Zbog ovoga je stavljen katanac na lokal, 3 meseca nakon otvaranja

Poreska uprava zatvorila salon Sneže Borjan: Zbog ovoga je stavljen katanac na lokal, 3 meseca nakon otvaranja

Telegraf 01.04.2025
Salon Snežane Borjan, supruge golmana Milana Borjana u prestižnom naselju u Beogradu zatvorila je Poreska uprava. Kako se navodi, na saopštenju koje je zalepljeno za ulazna vrata, lokal je "privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa" iliti - zbog… »

Vesti dana »