Повезане вести

"Данас је тежак дан": Прво оглашавање Снежане Борјан након што јој је инспекција затворила локал

"Данас је тежак дан": Прво оглашавање Снежане Борјан након што јој је инспекција затворила локал

Мондо 01.04.2025
Снежану је потез инспекције веома разбеснео, те је револтирана објавила видео на Инстаграму, који је убрзо обрисала. Супруга Милана Борјана Снежана, пре две године је отворила локал у Београду, који је сада затворила Пореска… »
(Фото) Пореска затворила салон Снежане Борјан! Пословање супруге познатог фудбалера под лупом ево шта је у питању

(Фото) Пореска затворила салон Снежане Борјан! Пословање супруге познатог фудбалера под лупом ево шта је у питању

Дневник 01.04.2025
Салон Снежане Борјан, супруге голмана Милана Борјана, у престижном насељу у Београду затворила је Пореска управа. Како се наводи на саопштењу које је залепљено за улазна врата, локал је "привремено затворен због… »
"Жао ми је, данас ми је емотивно..." Огласила се Снежа Борјан након што јој је Пореска затворила салон

"Жао ми је, данас ми је емотивно..." Огласила се Снежа Борјан након што јој је Пореска затворила салон

Телеграф 01.04.2025
Након што јој је Пореска инспекција затворила салон лепоте у елитном београдском насељу, огласила се Снежана Борјан. Наиме, она се огласила на Инстаграму, где је навела да јој је данас најтужнији дан. - Већ 15 година имам сјајну… »
Пореска управа затворила салон Снеже Борјан: Због овога је стављен катанац на локал, 3 месеца након отварања

Пореска управа затворила салон Снеже Борјан: Због овога је стављен катанац на локал, 3 месеца након отварања

Телеграф 01.04.2025
Салон Снежане Борјан, супруге голмана Милана Борјана у престижном насељу у Београду затворила је Пореска управа. Како се наводи, на саопштењу које је залепљено за улазна врата, локал је "привремено затворен због… »

Вести дана »