Povezane vesti
Predstava „Dostojevski - moj život“: U Narodnom pozorištu počele probe duodrame o slavnom piscu
Večernje novosti 01.04.2025
PREMA motivima memoara „Sećanja“ Ane Grigorjevne Dostojevski, u Narodnom pozorištu u Beogradu u toku su probe duodrame „Dostojevski – moj život“, čija je premijera planirana 12. aprila na Sceni „Raša Plaović“. foto Ž.Jovanović Kako se navodi, predstava… »
Velika ljubav i velika dela: Život neobičnog genija Dostojevskog i njegove druge supruge na sceni Narodnog pozorišta
Blic 01.04.2025
Prema motivima memoara „Sećanja“ Ane Grigorjevne Dostojevski, u Narodnom pozorištu u Beogradu u toku su probe duodrame „Dostojevski – moj život“, čija je premijera planirana 12. aprila na Sceni „Raša Plaović“. Dramatizaciju zajednički potpisuju Fedor… »
Vesti dana »
"Užasno je, mrtvi su" Svedoci otkrivaju potresne detalje velike tragedije u Švajcarskoj: Slavili su Novu godinu, u sekundi se sve pretvorilo u pakao (foto, video)
Blic pre 43 minutajoš 25 povezanih
Viktor Vembanjama doživeo istu povredu kao i Jokić, ali će se ranije vratiti na teren
Nova pre 24 minutajoš 34 povezane
RHMZ: Prvog dana 2026. malo toplije, za vikend opet hladno sa snegom
NIN pre 34 minutajoš 22 povezane
NIS posle nove američke licence: Kada bi rafinerija mogla da proradi
NIN pre 49 minutajoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Velik broj intervencija ali bez težih povreda, dosta pijanih, pa i među mladima
Nedeljnik pre 29 minutajoš 14 povezanih