Povezane vesti
Predstava „Dostojevski - moj život“: U Narodnom pozorištu počele probe duodrame o slavnom piscu
Večernje novosti 01.04.2025
PREMA motivima memoara „Sećanja“ Ane Grigorjevne Dostojevski, u Narodnom pozorištu u Beogradu u toku su probe duodrame „Dostojevski – moj život“, čija je premijera planirana 12. aprila na Sceni „Raša Plaović“. foto Ž.Jovanović Kako se navodi, predstava… »
Velika ljubav i velika dela: Život neobičnog genija Dostojevskog i njegove druge supruge na sceni Narodnog pozorišta
Blic 01.04.2025
Prema motivima memoara „Sećanja“ Ane Grigorjevne Dostojevski, u Narodnom pozorištu u Beogradu u toku su probe duodrame „Dostojevski – moj život“, čija je premijera planirana 12. aprila na Sceni „Raša Plaović“. Dramatizaciju zajednički potpisuju Fedor… »
Vesti dana »
Ovako izgleda SNS krađa i pre samog glasanja: Prijavljeno 12 lažnih lista u 10 opština gde su izbori
Nova pre 44 minutajoš 29 povezanih
Kosovski Ustavni sud blokirao dekret Vjose Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Zbrka u Smederevskoj Palanci: Studenti ipak neće s opozicijom, ko su "Alek" i "Kaluđer", a ko kukavičje jaje vlasti
N1 Info pre 9 minutajoš 26 povezanih
Sijarto: Najhitniji zadatak vlade da zaštiti ekonomiju od drastičnog povećanja cena
Euronews pre 14 minutajoš 117 povezanih