Povezane vesti
"Nije bilo bitno što sam gej dok nisam pobedio": Hrvatski predstavnik na Evroviziji odgovorio na komentare
Mondo pre 26 dana
Mladi pevač Marko Bošnjak ove godine će Hrvatsku predstaviti na Evroviziji, sa pesmom "Poison cake", a oko njega se podigla velika prašina, budući da je jedan od retkih tamošnjih izvođača koji je priznao da je gej. Predstavnik Hrvatske na… »
Hrvatski predstavnik na Evroviziji otkrio najintimnije detalje: "Nije bilo bitno što sam gej, dok nisam..."
Telegraf pre 27 dana
Mladi pevač Marko Bošnjak ove godine će Hrvatsku predstaviti na Evroviziji, sa pesmom "Poison cake", a oko njega se podigla velika prašina, budući da je jedan od retkih tamošnjih izvođača koji je priznao da je gej. Marko tvrdi da se ne obazire… »
"Nije bilo bitno što sam gej dok nisam pobedio": Hrvatski predstavnik na Evroviziji progovorio o najvećoj intimi: "Kao dete…
Blic pre 27 dana
Mladi pevač Marko Bošnjak ove godine će Hrvatsku predstaviti na Evroviziji, sa pesmom "Poison cake", a oko njega se podigla velika prašina, budući da je jedan od retkih tamošnjih izvođača koji je priznao da je gej. Marko tvrdi da se ne obazire… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Skupštinski odbor raspravlja o novom konkursu za izbor članova REM-a: U Nišu i Kragujevcu večeras protesti zbog policijske brutanosti u Novom Sadu
Nova pre 15 minutajoš 45 povezanih

Policija ispred DIF-a bacila na zemlju profesorku Filozofskog fakulteta, povređeno više osoba
Pravo u centar pre 51 minutajoš 70 povezanih

Brnabić: Hteli smo da se raspiše novi konkurs za REM, blokaderi pribegli nasilju
Telegraf pre 2 satajoš 56 povezanih

Dačić kaže da u Novom Sadu „gotovo nije bila akcija policije“, za razliku „od 2008. i Ranka Panića“: Ali i tad je bio ministar
N1 Info pre 21 minutajoš 49 povezanih

„Vučićeva tvrdnja da će blokade smanjiti plate i penzije netačna, u budžetu nema para“
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih