Povezane vesti
Hoće da prikažu Dodika kao Asada: Čemu u stvari služi paklena laž u koju su neki upleli i Sputnjik
Sputnik 02.04.2025
Puštanje u etar lažne vesti da je Milorad Dodik dobio rusko državljanstvo i da je tako nešto objavio Sputnjik, učinjeno je kako bi se građani Republike Srpske demoralisali. Radi se o propagandi koja se namerno širi u javnosti kako Dodik navodno beži jer… »
Dodik demantuje: Niti sam tražio, niti sam dobio državljanstvo Rusije
Blic 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji boravi u Moskvi, demantovao je danas pisanje federalnih medija da je tražio državljanstvo Ruske Federacije. - Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije niti sam ga dobio - rekao je Dodik za Sputnjik… »
Dodik: Niti sam tražio niti sam dobio državljanstvo Rusije
Danas 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio da nije tražio niti dobio državljanstvo Rusije. „Niti sam tražio državljanstvo Ruske Federacije, niti sam ga dobio“, rekao je Dodik za Sputnjik pošto su pojedini sarajevski mediji preneli da… »
Vesti dana »
„Prvi smo narod na svetu koji je nepogrešivo raspisao pobedu pre izbora“: Studenti posle akcije „Raspiši pobedu“
Nova pre 32 minutajoš 66 povezanih
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane
Penjaroja dobio pitanje o odlascima Tajrika Džonsa i Džbarija Parkera, usledio kratak odgvor
Nova pre 22 minutajoš 40 povezanih
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih