Povezane vesti
Darko: Ja u tom momentu više nisam mogao ništa da kažem
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. „Ne može lepše nešto da ti se dogodi u životu… Meni je najveća pohvala kada mi ljudi kažu da zbog mene žele da se bave… »
„Intervju sa Čovićem? Način komunikacije može da kaže dovoljno“
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Pitali ste Darka o „onom“ intervjuu sa Nebojšom Čovićem… I evo njegovog odgovora. Celu emisiju možete pronaći na YouTube… »
Darko: Taj Bogdanov trk je sve što sam čekao u karijeri
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Kad Darka pitate koji je to meč koji je za njega bio najbolji, najupečatljiviji, najvažniji – odgovor je samo jedan… I… »
Plavšić: I Evroligi su potrebni Zvezda i Partizan
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Bavili smo se i nekim najavama koje su se pojavile da bi Crvena zvezda i Partizan morali da plate više novca nego ove… »
Vesti dana »

Trampov ultimatum Iranu i potencijalna vojna intervencija SAD
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 16 povezanih

Advokat Ninić o ukidanju pritvora osumnjičenima u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu: Nema iznenađenja, bez optužnice nema pritvora
Nedeljnik pre 40 minutajoš 74 povezane

Advokat Ninić o hapšenjima: Borba protiv korupcije ili predizborna strategija?
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih

Khamenei odbija Trumpov poziv na 'bezuslovnu predaju' dok Izrael bombarduje Teheran i nuklearne lokacije
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 32 povezane