Povezane vesti
Darko: Ja u tom momentu više nisam mogao ništa da kažem
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. „Ne može lepše nešto da ti se dogodi u životu… Meni je najveća pohvala kada mi ljudi kažu da zbog mene žele da se bave… »
„Intervju sa Čovićem? Način komunikacije može da kaže dovoljno“
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Pitali ste Darka o „onom“ intervjuu sa Nebojšom Čovićem… I evo njegovog odgovora. Celu emisiju možete pronaći na YouTube… »
Darko: Taj Bogdanov trk je sve što sam čekao u karijeri
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Kad Darka pitate koji je to meč koji je za njega bio najbolji, najupečatljiviji, najvažniji – odgovor je samo jedan… I… »
Plavšić: I Evroligi su potrebni Zvezda i Partizan
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Bavili smo se i nekim najavama koje su se pojavile da bi Crvena zvezda i Partizan morali da plate više novca nego ove… »
Vesti dana »
Uhapšena dvojica osumnjičenih dilera u Beogradu: Policija im našla paket droge i vagicu za merenje
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 4 satijoš 29 povezanih
Kosovo: Podignuta optužnica protiv 21 osobe za ratne zločine u selu Račak
Radio 021 pre 19 minutajoš 22 povezane
Neke linije se privremeno ukidaju, uvode se nove, a 35 menja trasu: Sve izmene gradskog prevoza 1. januara
Blic pre 4 satijoš 56 povezanih