Povezane vesti

Darko: Ja u tom momentu više nisam mogao ništa da kažem

Darko: Ja u tom momentu više nisam mogao ništa da kažem

Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. „Ne može lepše nešto da ti se dogodi u životu… Meni je najveća pohvala kada mi ljudi kažu da zbog mene žele da se bave… »
„Intervju sa Čovićem? Način komunikacije može da kaže dovoljno“

„Intervju sa Čovićem? Način komunikacije može da kaže dovoljno“

Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Pitali ste Darka o „onom“ intervjuu sa Nebojšom Čovićem… I evo njegovog odgovora. Celu emisiju možete pronaći na YouTube… »
Darko: Taj Bogdanov trk je sve što sam čekao u karijeri

Darko: Taj Bogdanov trk je sve što sam čekao u karijeri

Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Kad Darka pitate koji je to meč koji je za njega bio najbolji, najupečatljiviji, najvažniji – odgovor je samo jedan… I… »
Plavšić: I Evroligi su potrebni Zvezda i Partizan

Plavšić: I Evroligi su potrebni Zvezda i Partizan

Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Bavili smo se i nekim najavama koje su se pojavile da bi Crvena zvezda i Partizan morali da plate više novca nego ove… »

Vesti dana »