Povezane vesti
Darko: Ja u tom momentu više nisam mogao ništa da kažem
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. „Ne može lepše nešto da ti se dogodi u životu… Meni je najveća pohvala kada mi ljudi kažu da zbog mene žele da se bave… »
„Intervju sa Čovićem? Način komunikacije može da kaže dovoljno“
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Pitali ste Darka o „onom“ intervjuu sa Nebojšom Čovićem… I evo njegovog odgovora. Celu emisiju možete pronaći na YouTube… »
Darko: Taj Bogdanov trk je sve što sam čekao u karijeri
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Kad Darka pitate koji je to meč koji je za njega bio najbolji, najupečatljiviji, najvažniji – odgovor je samo jedan… I… »
Plavšić: I Evroligi su potrebni Zvezda i Partizan
Sport klub 02.04.2025
Gosti jubilarne 20. epizode emisije Kida show, naravno uz gosta domaćina Duška Vujoševića, bili su Nebojša Višković i Darko Plavšić. Bavili smo se i nekim najavama koje su se pojavile da bi Crvena zvezda i Partizan morali da plate više novca nego ove… »
Vesti dana »

Fridrih Merc pozvao Trampa, Zelenskog i Rutea na virtuelni sastanak uoči samita na Aljasci
Nedeljnik pre 11 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Požari u Crnoj Gori; Srbija uputila "kamov" kao pomoć u gašenju vatre
RTV pre 1 minutjoš 58 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 1 satjoš 61 povezana