Povezane vesti
"Sin me je upoznao sa svojim drugom..." Šok intervju Dare Bubamare, spomenula Desingericu, a ovu koleginicu je urnisala: Ona…
Kurir pre 27 dana
Pevačica Dara Bubamara, nakon četiri meseca ilegale progovorila je o brojnim temama, a između ostalog i o saradnji sa Desingericom, a potom se osvrnula i na izjavu estradne umetnice Vesne Vukelić Vendi, a to je da je Daru zaposeo, kako je ona rekla… »
„Trudna sam sa jednim fudbalerom“: Dara Bubamara šokirala sve izjavom
Nova pre 27 dana
Pevačica je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" šokirala gledaoce izjavama o privatnom životu. Dara Bubamara osvrnula se na svoj privatni život, a voditelj Ognjen Amidžić odmah je primetio da pevačica sija. „Fora je u ludilu i mojoj… »
Rekla da je muvaju mlađi, pa zapanjila priznanjem: "Sin (16) me je upoznao sa drugarom, bolje da nije"
Mondo pre 27 dana
Pevačica Dara Bubamara otkrila i koliko godina ima drugar. Dara Bubamara u emisiji "Amidži šou" priznala je da je muvaju mlađi muškarci, a onda su svi zanemeli kada je rekla da ju je sin, koji ima 16 godina, upoznao sa svojim drugom. Dara je… »
"Sin me je upoznao sa svojim drugom": Šok pred kamerama zbog Dare Bubamare: "Zaljube se u mene, a imaju 18, 19 godina"
Blic pre 27 dana
Dara Bubamara u emisiji "Amidži šou" priznala je da je muvaju mlađi muškarci, a onda su svi zanemeli kada je rekla da ju je sin, koji ima 16 godina, upoznao sa svojim drugom. Naime, Dara je ispričala detalje o svom ljubavnom životu. - Zaljubljen u… »
"Bivši momci za mnom lude, što sam starija, to su mlađi": Dara Bubamara progovorila o ljubavi: "bitna Je energija"
Blic pre 28 dana
Naša poznata pevačica Dara Bubamara, nakon četiri meseca ilegale, progovorila je o momcima i o tome da sada ipak gleda da njen partner bude stariji. Dara je progovorila o svom privatnom i ljubavnom životu u emisiji "Amidži šou". - Moji bivši momci… »
"Trudna sam sa jednim fudbalerom": Dara Bubamara rekla ovo pred kamerama, pa usledio šok preokret: Ognjen Amidžić se zaledio
Blic pre 28 dana
Dara Bubamara večeras je gost u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je zatekla i voditelja sa jednom vešću. Naime, Dara je pred kamerama rekla da je trudna, a onda se desio preokret. - Bila sam sa jednim dečkom, da. Sa jednim fudbalerom. Trudna sam. -… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Senat SAD potvrdio imenovanje Stivensa za ambasadora u Velikoj Britaniji
RTV pre 4 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Indijski premijer: Vojska ima punu slobodu da reaguje na napad u Kašmiru
Danas pre 6 satijoš 1 povezana