Povezane vesti
Sabatini: Radonjić pio, ponekad spavao na klupi! Nemanja: Molim te, ne laži o meni da ne bih počeo da pričam...
Sportski žurnal 02.04.2025
„Srbin je pravi fenomen, ali potpuno haotičan. Sa 16 godina je njegova glava već bila uništena”. S krilnim napadačem Crvene zvezde Nemanjom Radonjićem nikad nema mira, ne samo na terenu već i izvan stadiona. Ovog puta, brutalno je na svom nalogu… »
FOTO Radonjić odbrusio na provokacije: Ne laži o meni, da ne bih ja progovorio
Nova 02.04.2025
Nemanja Radonjić je poznato po mnogo čemu, ali pogotovo po tome što nikada neće ćutati kada ga provociraju. Fudbaler Crvene zvezde i najbolji strelac crveno-belih u ovogodišnjoj Ligi šampiona odlučio je da reaguje nakon što je Valter Sabatini, nekadašnji… »
Radonjić preti da prekine ćutanje: Počeću da pričam ako ne prestaneš! (foto)
Hot sport 02.04.2025
Dosta mu je bilo! anja Radonjić je svojevremeno kao veoma mlad otišao u redove Rome. Ipak, njegov put otišao je u potpuno drugom smeru, a sve zbog ‘lude glave’. Nekadašnji sportski direktor Rome, Valter Sabatini uvredio je Radonjića i Nika Lopeza: „Bio… »
"Pio je i spavao na klupi"; Radonjić: "Ne laži o meni, da ne bih počeo da pričam" FOTO
B92 02.04.2025
Nemanja Radonjić, fudbaler Crvene zvezde, odgovorio je na tvrdnje nekadašnjeg sportskog direktora Rome Valtera Sabatinija koji ga je i doveo u italijansku prestonicu. Radonjić je ponikao u školi Partizana, potom se kratko obreo u Akademiji Georgi Hadži… »
"Ne laži više o meni, da ja ne bih..." Misteriozna objava Nemanje Radonjića digla uzbunu
Večernje novosti 02.04.2025
NEMANjA Radonjić je ponovo napravio haos. FOTO: M. Vukadinović Fudbaler Crvene zvezde oglasio se na društvenim mrežama, nakon što ga je nekadašnji sportski direktor Rome Valter Sabatini isprozivao u italijanskim medijima! Podsećanja radi, Sabatini je dao… »
Radonjić odbrusio: Ne laži više o meni, da ne bih ja pričao!
Sport klub 02.04.2025
Valter Sabatini, nekadašnji sportski direktor Rome, izjavio je u intervjuu za "Gazetu" da je Nemanja Radonjić kao 16-godišnjak u Romi pio i spavao na klupi. „Srbin je pravi fenomen, ali potpuno haotičan. Sa 16 godina, njegova glava je već bila uništena… »
Vesti dana »
Kruzer sa hantavirusom stigao na Kanarska ostrva, putnici će u karantin
Beta pre 19 minutajoš 38 povezanih
U pucnjavi u kafiću u hrvatskom gradu Krapini ubijen policajac van dužnosti, napadač se ranio
Insajder pre 9 minutajoš 20 povezanih
Direktorka Instituta "Batut": Na brodu sa hantavirusom nije bilo srpskih državljana, nema razloga za brigu
Insajder pre 24 minutajoš 20 povezanih
Prvi tanker sa gasom prošao kroz Ormuz, konačno izvoz iz regiona od početka rata
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih