Povezane vesti
Sabatini: Radonjić pio, ponekad spavao na klupi! Nemanja: Molim te, ne laži o meni da ne bih počeo da pričam...
Sportski žurnal 02.04.2025
„Srbin je pravi fenomen, ali potpuno haotičan. Sa 16 godina je njegova glava već bila uništena”. S krilnim napadačem Crvene zvezde Nemanjom Radonjićem nikad nema mira, ne samo na terenu već i izvan stadiona. Ovog puta, brutalno je na svom nalogu… »
FOTO Radonjić odbrusio na provokacije: Ne laži o meni, da ne bih ja progovorio
Nova 02.04.2025
Nemanja Radonjić je poznato po mnogo čemu, ali pogotovo po tome što nikada neće ćutati kada ga provociraju. Fudbaler Crvene zvezde i najbolji strelac crveno-belih u ovogodišnjoj Ligi šampiona odlučio je da reaguje nakon što je Valter Sabatini… »
Radonjić preti da prekine ćutanje: Počeću da pričam ako ne prestaneš! (foto)
Hot sport 02.04.2025
Dosta mu je bilo! anja Radonjić je svojevremeno kao veoma mlad otišao u redove Rome. Ipak, njegov put otišao je u potpuno drugom smeru, a sve zbog ‘lude glave’. Nekadašnji sportski direktor Rome, Valter Sabatini uvredio je Radonjića i Nika… »
"Pio je i spavao na klupi"; Radonjić: "Ne laži o meni, da ne bih počeo da pričam" FOTO
B92 02.04.2025
Nemanja Radonjić, fudbaler Crvene zvezde, odgovorio je na tvrdnje nekadašnjeg sportskog direktora Rome Valtera Sabatinija koji ga je i doveo u italijansku prestonicu. Radonjić je ponikao u školi Partizana, potom se kratko obreo u Akademiji Georgi… »
"Ne laži više o meni, da ja ne bih..." Misteriozna objava Nemanje Radonjića digla uzbunu
Večernje novosti 02.04.2025
NEMANjA Radonjić je ponovo napravio haos. FOTO: M. Vukadinović Fudbaler Crvene zvezde oglasio se na društvenim mrežama, nakon što ga je nekadašnji sportski direktor Rome Valter Sabatini isprozivao u italijanskim medijima! Podsećanja radi, Sabatini… »
Radonjić odbrusio: Ne laži više o meni, da ne bih ja pričao!
Sport klub 02.04.2025
Valter Sabatini, nekadašnji sportski direktor Rome, izjavio je u intervjuu za "Gazetu" da je Nemanja Radonjić kao 16-godišnjak u Romi pio i spavao na klupi. „Srbin je pravi fenomen, ali potpuno haotičan. Sa 16 godina, njegova glava je već bila… »
Vesti dana »

Popaljeno više alarma RHMZ upozorava na pakleno vreme od ovog datuma će biti malo prijatnije
Dnevnik pre 19 minutajoš 8 povezanih

Novak i Zverev su se pre šest godina već sastali na Rolan Garosu: Da li bi mogao i ovaj susret isto da završi?
Telegraf pre 13 minutajoš 11 povezanih

Tenderi se nameštaju, autobusi za ekskurzije gore, a prevoznike ne kažnjava niko
N1 Info pre 38 minutajoš 1 povezana

Tramp udvostručio carine na čelik i aluminijum – Kanada i Meksiko najteže pogođeni
Euronews pre 4 minutajoš 6 povezanih