Povezane vesti

Šerbedžija o detaljima saradnje sa Val Kilmerom: "Nije pričao sa mnom tokom celog snimanja, a onda mi rekao da me voli"

Šerbedžija o detaljima saradnje sa Val Kilmerom: "Nije pričao sa mnom tokom celog snimanja, a onda mi rekao da me voli"

Kurir 02.04.2025
Legendarni glumac Val Kilmer, zvezda filmova poput Betmena i Top Gana, preminuo je 1. aprila u 65. godini. Njegova ćerka Mercedes Kilmer potvrdila je njegovu smrt za Njujork tajms u utorak. Jedno od poslednjih Kimlerovih pojavljivanja u javnosti bilo je… »
Ko je bio legendarni Val Kilmer: Kontroverzan glumac kojeg su na snimanjima zvali "psiho"

Ko je bio legendarni Val Kilmer: Kontroverzan glumac kojeg su na snimanjima zvali "psiho"

B92 02.04.2025
Glumac Val Kilmer preminuo je u 65. godini od upale pluća, a iza sebe ostavio je veliki broj uloga po kojima će biti upamćen. Val Kilmer karijeru je počeo osamdesetih godina prošlog veka. Najveću slavu stekao je ulogama u akcionim filmovima kao što su… »
Posljednja filmska scena Vala Kilmera: Dirljiv oproštaj u nastavku Top Guna!

Posljednja filmska scena Vala Kilmera: Dirljiv oproštaj u nastavku Top Guna!

Kurir 02.04.2025
Val Kilmer, legendarni američki glumac poznat po ulogama u filmovima kao što su Top Gun, The Doors i Batman Forever, preminuo je od upale pluća u 65. godini. U poslednjim godinama života Kilmer se povukao iz javnosti zbog zdravstvenih problema (2014… »
"Ova scena je sada 10 puta teža" Trenutak iz poslednjeg filma Vala Kilmera sa čuvenim kolegom tera suze na oči

"Ova scena je sada 10 puta teža" Trenutak iz poslednjeg filma Vala Kilmera sa čuvenim kolegom tera suze na oči

Kurir 02.04.2025
Legendarni Val Kilmer, koji je preminuo u 66. godini, imao je veliku karijeru, a jedan od njegovih najupečatljivijih likova bio je poručnik Tom Kazanski, poznatiji kao Ajsmen (Iceman) u serijalu "Top Gan". Prisetićemo se ostvarenja "Top Gan: Maverik" i… »
Mlađi brat mu se udavio u bazenu, a kolege su mu pričale iza leđa: Ovo je Vala Kilmera proganjalo do kraja života, nije mogao…

Mlađi brat mu se udavio u bazenu, a kolege su mu pričale iza leđa: Ovo je Vala Kilmera proganjalo do kraja života, nije mogao…

Kurir 02.04.2025
Svet je jutros rastužila vest da je legendarni glumac Val Kilmer, zvezda filmova poput Betmen i "Top Gun", preminuo u 66. godini. Iako ga mnogi pamte kao naočitog pilota Ajsmena iz čuvenog filma za Tomom Kruzom, treba podsetiti da je Kilmer imao niz… »
Bio je jedan od najlepših, a onda ga je opaka bolest izobličila: Zbog teških posledica Vala Kilmera nisu razumeli šta govori…

Bio je jedan od najlepših, a onda ga je opaka bolest izobličila: Zbog teških posledica Vala Kilmera nisu razumeli šta govori…

Kurir 02.04.2025
Val Kilmer, glumac koji je utelovio Betmena i Džima Morisona, preminuo je u 66. godini. Uzrok smrti je upala pluća, kako je potvrdila njegova ćerka Mercedes Kilmer. Glumcu je 2014. dijagnostikovan rak grla, zbog čega je bio podvrgnut traheotomiji, nakon… »
Poslednji snimak Vala Kilmera slama srca: Bio zavodnik za kojim su ludele žene, a onda ga je bolest dokrajčila

Poslednji snimak Vala Kilmera slama srca: Bio zavodnik za kojim su ludele žene, a onda ga je bolest dokrajčila

Mondo 02.04.2025
Na Jutjubu je objavljen navodno poslednji snimak glumca koji nas je napustio u 65. godini. Val Kilmer umro je u 65. godini od posledica upale pluća, potvrdila je njegova ćerka. Mnogi ga se sećaju kao Betmena i Ajsmena, holivudskog lepotana koji je zaveo… »
Preminuo glumac Val Kilmer

Vesti online 02.04.2025
Holivudski glumac Val Kilmer umro je u 65. godini. Kilmer je umro od posledica upale pluća u Los Anđelesu, potvrdila je za “Njujork tajms” njegova ćerka, glumica Mercedes Kilmer. Kilmer se godinama borio sa rakom grla, koji mu je dijagnostikovan 2015… »
Pamtićemo ga po betmenu, džimu: Morisonu... Umro Val Kilmer, a naš glumac se prisetio snimanja s njim: Rekao mi je "Ja tebe…

Pamtićemo ga po betmenu, džimu: Morisonu... Umro Val Kilmer, a naš glumac se prisetio snimanja s njim: Rekao mi je "Ja tebe…

Blic 02.04.2025
Glumac Val Kilmer, poznat po ulogama Betmena i Džima Morisona, preminuo je u 65. godini. Kilmer je umro od posledica upale pluća u Los Anđelesu, potvrdila je za "Njujork tajms" njegova ćerka, glumica Mercedes Kilmer. Kilmer se godinama borio sa rakom… »
Jedva stoji na nogama, prijatelj ga sve vreme pridržava: Poslednje fotografije Val Kilmera dovele su mnoge do suza (foto)

Jedva stoji na nogama, prijatelj ga sve vreme pridržava: Poslednje fotografije Val Kilmera dovele su mnoge do suza (foto)

Kurir 02.04.2025
Holivudska legenda Val Kilmer umro je u 65. godini od posledica upale pluća, a tragične vesti potvrdila je njegova ćerka. Glumac će mnogima ostati u sećanju kao veliki zavodnik, a njegovo poslednje pojavljivanje u javnosti pokazaje posledice koje je… »

Beta 02.04.2025
Američki glumac Val Kilmer, poznat po ulogama Betmena i Džima Morisona, preminuo je u 66. godini, objavio je Njujork tajms. {image2} Kilmer je preminuo je u utorak u Los Anđelesu, a uzrok smrti je upala pluća, rekla je njegova ćerka Mercedes… »
Umro Val Kilmer: Bio je zvezda filmova "Top Gan" i "Svetac"

Umro Val Kilmer: Bio je zvezda filmova "Top Gan" i "Svetac"

Blic 02.04.2025
Holivudski glumac Val Kilmer preminuo je u 66 godini u Los Anđelesu. Kilmer je umro od posledica upale pluća, potvrdila je za "Njujork tajms" njegova ćerka, glumica Mercedes Kilmer. Godinama se borio rakom grla, koji mu je dijagnostikovan 2015. . Rođen… »
Val Kilmer je jedva govorio pre smrti: Opaka bolest mu je uzela glas, ali nije želeo da se preda "Mnogo sam bolje nego što…

Val Kilmer je jedva govorio pre smrti: Opaka bolest mu je uzela glas, ali nije želeo da se preda "Mnogo sam bolje nego što…

Kurir 02.04.2025
Legendarni američki glumac Val Kilmer preminuo je u 65. godini. Uzrok smrti bila je upala pluća, potvrdila je njegova kći Mercedes Kilmer. Glumcu je 2015. dijagnosticiran rak grla koji mu je potpuno promenio život. Kilmer se podvrgao intenzivnom lečenju… »
Poslednja objava Val Kilmera pokazuje pravo stanje glumca: "Zauvek moj Betmen", skrhani fanovi ne prestaju da se pozdravljaju…

Poslednja objava Val Kilmera pokazuje pravo stanje glumca: "Zauvek moj Betmen", skrhani fanovi ne prestaju da se pozdravljaju…

Kurir 02.04.2025
Legendarni glumac Val Kilmer, zvezda filmova poput Betmena i Top Gana, preminuo je 1. aprila u 65. godini, a vest o njegovoj smrti potvrdila je ćerka Mercedes. Iako mu je ranije 2014. godine bio dijagnostifikovan rak grla, glumac je preminuo od upale… »
Ovo je poslednja filmska uloga Vala Kilmera: Dirljiv oproštaj u legendarnom filmu

Ovo je poslednja filmska uloga Vala Kilmera: Dirljiv oproštaj u legendarnom filmu

B92 02.04.2025
Val Kilmer, legendarni američki glumac preminuo je od upale pluća u 65 godina. Njegova poslednja uloga bila je u filmu Top Gan: Maverik iz 2022. godine. U poslednjim godinama života Val Kilmer se povukao iz javnosti zbog zdravstvenih problema (2014… »
Poslednja filmska uloga Vala Kilmera: „Bilo je prilično emotivno“

Poslednja filmska uloga Vala Kilmera: „Bilo je prilično emotivno“

N1 Info 02.04.2025
Val Kilmer, legendarni američki glumac poznat po ulogama u filmovima kao što su Top Gan, Dorsi i Betman zauvek, preminuo je od upale pluća u 65. godini života. U poslednjim godinama života, Kilmer se povukao iz javnosti zbog zdravstvenih problema (2014… »

Vesti dana »