Повезане вести

Шербеџија о детаљима сарадње са Вал Килмером: "Није причао са мном током целог снимања, а онда ми рекао да ме воли"

Шербеџија о детаљима сарадње са Вал Килмером: "Није причао са мном током целог снимања, а онда ми рекао да ме воли"

Курир 02.04.2025
Легендарни глумац Вал Килмер, звезда филмова попут Бетмена и Топ Гана, преминуо је 1. априла у 65. години. Његова ћерка Мерцедес Килмер потврдила је његову смрт за Њујорк тајмс у уторак. Једно од последњих Кимлерових… »
Ко је био легендарни Вал Килмер: Контроверзан глумац којег су на снимањима звали "психо"

Ко је био легендарни Вал Килмер: Контроверзан глумац којег су на снимањима звали "психо"

Б92 02.04.2025
Глумац Вал Килмер преминуо је у 65. години од упале плућа, а иза себе оставио је велики број улога по којима ће бити упамћен. Вал Килмер каријеру је почео осамдесетих година прошлог века. Највећу славу стекао је улогама у… »
Посљедња филмска сцена Вала Килмера: Дирљив опроштај у наставку Топ Гуна!

Посљедња филмска сцена Вала Килмера: Дирљив опроштај у наставку Топ Гуна!

Курир 02.04.2025
Вал Килмер, легендарни амерички глумац познат по улогама у филмовима као што су Топ Гун, Тхе Доорс и Батман Форевер, преминуо је од упале плућа у 65. години. У последњим годинама живота Килмер се повукао из јавности због… »
"Ова сцена је сада 10 пута тежа" Тренутак из последњег филма Вала Килмера са чувеним колегом тера сузе на очи

"Ова сцена је сада 10 пута тежа" Тренутак из последњег филма Вала Килмера са чувеним колегом тера сузе на очи

Курир 02.04.2025
Легендарни Вал Килмер, који је преминуо у 66. години, имао је велику каријеру, а један од његових најупечатљивијих ликова био је поручник Том Казански, познатији као Ајсмен (Ицеман) у серијалу "Топ Ган". Присетићемо се… »
Млађи брат му се удавио у базену, а колеге су му причале иза леђа: Ово је Вала Килмера прогањало до краја живота, није могао…

Млађи брат му се удавио у базену, а колеге су му причале иза леђа: Ово је Вала Килмера прогањало до краја живота, није могао…

Курир 02.04.2025
Свет је јутрос растужила вест да је легендарни глумац Вал Килмер, звезда филмова попут Бетмен и "Топ Гун", преминуо у 66. години. Иако га многи памте као наочитог пилота Ајсмена из чувеног филма за Томом Крузом, треба подсетити… »
Био је један од најлепших, а онда га је опака болест изобличила: Због тешких последица Вала Килмера нису разумели шта говори…

Био је један од најлепших, а онда га је опака болест изобличила: Због тешких последица Вала Килмера нису разумели шта говори…

Курир 02.04.2025
Вал Килмер, глумац који је утеловио Бетмена и Џима Морисона, преминуо је у 66. години. Узрок смрти је упала плућа, како је потврдила његова ћерка Мерцедес Килмер. Глумцу је 2014. дијагностикован рак грла, због чега је био… »
Последњи снимак Вала Килмера слама срца: Био заводник за којим су луделе жене, а онда га је болест докрајчила

Последњи снимак Вала Килмера слама срца: Био заводник за којим су луделе жене, а онда га је болест докрајчила

Мондо 02.04.2025
На Јутјубу је објављен наводно последњи снимак глумца који нас је напустио у 65. години. Вал Килмер умро је у 65. години од последица упале плућа, потврдила је његова ћерка. Многи га се сећају као Бетмена и Ајсмена… »
Преминуо глумац Вал Килмер

Вести онлине 02.04.2025
Холивудски глумац Вал Килмер умро је у 65. години. Килмер је умро од последица упале плућа у Лос Анђелесу, потврдила је за “Њујорк тајмс” његова ћерка, глумица Мерцедес Килмер. Килмер се годинама борио са раком грла, који му је… »
Памтићемо га по бетмену, џиму: Морисону... Умро Вал Килмер, а наш глумац се присетио снимања с њим: Рекао ми је "Ја тебе…

Памтићемо га по бетмену, џиму: Морисону... Умро Вал Килмер, а наш глумац се присетио снимања с њим: Рекао ми је "Ја тебе…

Блиц 02.04.2025
Глумац Вал Килмер, познат по улогама Бетмена и Џима Морисона, преминуо је у 65. години. Килмер је умро од последица упале плућа у Лос Анђелесу, потврдила је за "Њујорк тајмс" његова ћерка, глумица Мерцедес Килмер. Килмер се… »
Једва стоји на ногама, пријатељ га све време придржава: Последње фотографије Вал Килмера довеле су многе до суза (фото)

Једва стоји на ногама, пријатељ га све време придржава: Последње фотографије Вал Килмера довеле су многе до суза (фото)

Курир 02.04.2025
Холивудска легенда Вал Килмер умро је у 65. години од последица упале плућа, а трагичне вести потврдила је његова ћерка. Глумац ће многима остати у сећању као велики заводник, а његово последње појављивање у јавности… »

Бета 02.04.2025
Амерички глумац Вал Килмер, познат по улогама Бетмена и Џима Морисона, преминуо је у 66. години, објавио је Њујорк тајмс. {имаге2} Килмер је преминуо је у уторак у Лос Анђелесу, а узрок смрти је упала плућа, рекла је његова… »
Умро Вал Килмер: Био је звезда филмова "Топ Ган" и "Светац"

Умро Вал Килмер: Био је звезда филмова "Топ Ган" и "Светац"

Блиц 02.04.2025
Холивудски глумац Вал Килмер преминуо је у 66 години у Лос Анђелесу. Килмер је умро од последица упале плућа, потврдила је за "Њујорк тајмс" његова ћерка, глумица Мерцедес Килмер. Годинама се борио раком грла, који му је… »
Вал Килмер је једва говорио пре смрти: Опака болест му је узела глас, али није желео да се преда "Много сам боље него што…

Вал Килмер је једва говорио пре смрти: Опака болест му је узела глас, али није желео да се преда "Много сам боље него што…

Курир 02.04.2025
Легендарни амерички глумац Вал Килмер преминуо је у 65. години. Узрок смрти била је упала плућа, потврдила је његова кћи Мерцедес Килмер. Глумцу је 2015. дијагностициран рак грла који му је потпуно променио живот. Килмер се… »
Последња објава Вал Килмера показује право стање глумца: "Заувек мој Бетмен", скрхани фанови не престају да се поздрављају…

Последња објава Вал Килмера показује право стање глумца: "Заувек мој Бетмен", скрхани фанови не престају да се поздрављају…

Курир 02.04.2025
Легендарни глумац Вал Килмер, звезда филмова попут Бетмена и Топ Гана, преминуо је 1. априла у 65. години, а вест о његовој смрти потврдила је ћерка Мерцедес. Иако му је раније 2014. године био дијагностификован рак грла, глумац… »
Ово је последња филмска улога Вала Килмера: Дирљив опроштај у легендарном филму

Ово је последња филмска улога Вала Килмера: Дирљив опроштај у легендарном филму

Б92 02.04.2025
Вал Килмер, легендарни амерички глумац преминуо је од упале плућа у 65 година. Његова последња улога била је у филму Топ Ган: Маверик из 2022. године. У последњим годинама живота Вал Килмер се повукао из јавности због… »
Последња филмска улога Вала Килмера: „Било је прилично емотивно“

Последња филмска улога Вала Килмера: „Било је прилично емотивно“

Н1 Инфо 02.04.2025
Вал Килмер, легендарни амерички глумац познат по улогама у филмовима као што су Топ Ган, Дорси и Бетман заувек, преминуо је од упале плућа у 65. години живота. У последњим годинама живота, Килмер се повукао из јавности због… »

Вести дана »