Povezane vesti

Napadnuta dekanka iz Niša: Od Vučića ne očekujem ništa, za mene je on nenadležan i ne postoji

Napadnuta dekanka iz Niša: Od Vučića ne očekujem ništa, za mene je on nenadležan i ne postoji

N1 Info pre 27 dana
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović, govoreći o predsednikovim reakcijama na napad na nju, kaže da je ne zanima šta Aleksandar Vučić govori o njoj jer je on nenadležan, dodajući "ako me je zaista za ogrebotinu, kako on kaže… »
Doktor Milić: Pre nekoliko nedelja Vučić naveo „trojku zla“ u Nišu, samo Stanković nije fizički napadnut

Doktor Milić: Pre nekoliko nedelja Vučić naveo „trojku zla“ u Nišu, samo Stanković nije fizički napadnut

Danas pre 27 dana
„Pre nekoliko nedelja, javno, predsednik republike naveo je trojku zla, najgoru trojku zla u Nišu: Nataliju Jovanović, dekanku filozofskog fakulteta u Nišu, Đorđa Stankovića, narodnog poslanika i odbornika u skupštini grada Niša i mene. Svega… »
Dekanka Jovanović: Napad na mene ima političke posledice, Vučić sam sebi skače u usta

Dekanka Jovanović: Napad na mene ima političke posledice, Vučić sam sebi skače u usta

Radio sto plus pre 27 dana
Ona je za dnevni list Danas kazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne govori istinu kada kaže da je njena povreda bezazlena. “Napad na mene u bilo kom smislu, verbalni ili fizički, ima političke posledice. Zamislite onoliku reakciju domaće i… »

Beta pre 27 dana
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je danas da se oporavlja od napada nožem koji se desio u nedelju, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni učesnik protesta pa… »
Dekanka koja je napadnuta nožem o Vučićevoj izjavi: Povreda nije bezazlena, a on skače sebi u usta

Dekanka koja je napadnuta nožem o Vučićevoj izjavi: Povreda nije bezazlena, a on skače sebi u usta

Radio 021 pre 27 dana
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je da se oporavlja od napada nožem, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice. Kako je rekla, taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni… »

Novi magazin pre 27 dana
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je danas da se oporavlja od napada nožem koji se desio u nedelju, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni učesnik protesta pa… »
„Kao kada se seče krastavac i luk“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu za Danas o Vučićevim ocenama napada na nju

„Kao kada se seče krastavac i luk“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu za Danas o Vučićevim ocenama napada na nju

Danas pre 28 dana
Ušivena rana, otoci i bol od sečiva noža kojim je ženska osoba na ulici pre dva dana isekla ruku Natalije Jovanović, dekanke Filozofskog fakulteta u Nišu, bili su isti povod za dve dijametralno suprotne rekacije u državi – jučerašnje proteste… »

Vesti dana »