Povezane vesti
Napadnuta dekanka iz Niša: Od Vučića ne očekujem ništa, za mene je on nenadležan i ne postoji
N1 Info 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović, govoreći o predsednikovim reakcijama na napad na nju, kaže da je ne zanima šta Aleksandar Vučić govori o njoj jer je on nenadležan, dodajući "ako me je zaista za ogrebotinu, kako on kaže, podržalo… »
Doktor Milić: Pre nekoliko nedelja Vučić naveo „trojku zla“ u Nišu, samo Stanković nije fizički napadnut
Danas 02.04.2025
„Pre nekoliko nedelja, javno, predsednik republike naveo je trojku zla, najgoru trojku zla u Nišu: Nataliju Jovanović, dekanku filozofskog fakulteta u Nišu, Đorđa Stankovića, narodnog poslanika i odbornika u skupštini grada Niša i mene. Svega par dana… »
Dekanka Jovanović: Napad na mene ima političke posledice, Vučić sam sebi skače u usta
Radio sto plus 02.04.2025
Ona je za dnevni list Danas kazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne govori istinu kada kaže da je njena povreda bezazlena. “Napad na mene u bilo kom smislu, verbalni ili fizički, ima političke posledice. Zamislite onoliku reakciju domaće i… »
Dekanka Jovanović: Napad na mene ima političke posledice, Vučić sam sebi skače u usta
Beta 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je danas da se oporavlja od napada nožem koji se desio u nedelju, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni učesnik protesta pa samim tim… »
Novi magazin 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je danas da se oporavlja od napada nožem koji se desio u nedelju, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni učesnik protesta pa samim tim… »
Dekanka koja je napadnuta nožem o Vučićevoj izjavi: Povreda nije bezazlena, a on skače sebi u usta
Radio 021 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je da se oporavlja od napada nožem, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice. Kako je rekla, taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni… »
„Kao kada se seče krastavac i luk“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu za Danas o Vučićevim ocenama napada na nju
Danas 01.04.2025
Ušivena rana, otoci i bol od sečiva noža kojim je ženska osoba na ulici pre dva dana isekla ruku Natalije Jovanović, dekanke Filozofskog fakulteta u Nišu, bili su isti povod za dve dijametralno suprotne rekacije u državi – jučerašnje proteste studenata i… »
Vesti dana »

Privođenja ispred SO Zaječar: Tenzije u sali, ulazili i muškarci s fantomkama
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 32 minutajoš 21 povezana