Povezane vesti
Napadnuta dekanka iz Niša: Od Vučića ne očekujem ništa, za mene je on nenadležan i ne postoji
N1 Info 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović, govoreći o predsednikovim reakcijama na napad na nju, kaže da je ne zanima šta Aleksandar Vučić govori o njoj jer je on nenadležan, dodajući "ako me je zaista za ogrebotinu, kako on kaže, podržalo… »
Doktor Milić: Pre nekoliko nedelja Vučić naveo „trojku zla“ u Nišu, samo Stanković nije fizički napadnut
Danas 02.04.2025
„Pre nekoliko nedelja, javno, predsednik republike naveo je trojku zla, najgoru trojku zla u Nišu: Nataliju Jovanović, dekanku filozofskog fakulteta u Nišu, Đorđa Stankovića, narodnog poslanika i odbornika u skupštini grada Niša i mene. Svega par dana… »
Dekanka Jovanović: Napad na mene ima političke posledice, Vučić sam sebi skače u usta
Radio sto plus 02.04.2025
Ona je za dnevni list Danas kazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne govori istinu kada kaže da je njena povreda bezazlena. “Napad na mene u bilo kom smislu, verbalni ili fizički, ima političke posledice. Zamislite onoliku reakciju domaće i… »
Dekanka Jovanović: Napad na mene ima političke posledice, Vučić sam sebi skače u usta
Beta 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je danas da se oporavlja od napada nožem koji se desio u nedelju, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni učesnik protesta pa samim tim… »
Novi magazin 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je danas da se oporavlja od napada nožem koji se desio u nedelju, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni učesnik protesta pa samim tim… »
Dekanka koja je napadnuta nožem o Vučićevoj izjavi: Povreda nije bezazlena, a on skače sebi u usta
Radio 021 02.04.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović rekla je da se oporavlja od napada nožem, da joj je ruka van funkcije, i ocenila da taj incident ima političke posledice. Kako je rekla, taj incident ima političke posledice pošto je "aktivni… »
„Kao kada se seče krastavac i luk“: Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu za Danas o Vučićevim ocenama napada na nju
Danas 01.04.2025
Ušivena rana, otoci i bol od sečiva noža kojim je ženska osoba na ulici pre dva dana isekla ruku Natalije Jovanović, dekanke Filozofskog fakulteta u Nišu, bili su isti povod za dve dijametralno suprotne rekacije u državi – jučerašnje proteste studenata i… »
Vesti dana »
Sutra počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 20 minutajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 21 minutajoš 46 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Ferstapenu nedovoljna pobeda u Abu Dabiju – Noris osvojio prvu titulu u Formuli 1
Auto blog pre 1 satjoš 38 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih