Povezane vesti

"Neki svetski lideri tajno razgovarali sa Putinom" Vučićeva izjava udarna vest u ruskim medijima

"Neki svetski lideri tajno razgovarali sa Putinom" Vučićeva izjava udarna vest u ruskim medijima

Kurir 02.04.2025
Neki svetski lideri su tajno komunicirali sa Vladimirom Putinom, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu blogeru Mariu Naufalu, prenosi ruska agencija RIA Novosti kao udarnu vest na svom portalu. - Nisam video Putina tri godine. I mnogi… »
"Neki svetski lideri tajno komunicirali sa Putinom": Vučić: Znam ih najmanje dvojicu, otkrio i kada će se sresti sa ruskim…

"Neki svetski lideri tajno komunicirali sa Putinom": Vučić: Znam ih najmanje dvojicu, otkrio i kada će se sresti sa ruskim…

Blic 02.04.2025
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u intervjuu blogeru Mariu Naufalu da su "neki svetski lideri tajno komunicirali sa Vladimirom Putinom". - Nisam video Putina tri godine. I mnogi od njih su tajno razgovarali sa njim, a znam najmanje dva svetska lidera… »
"Biće to prvi susret posle 3,5 godine": Vučić o sastanku sa Vladimirom Putinom u Moskvi

"Biće to prvi susret posle 3,5 godine": Vučić o sastanku sa Vladimirom Putinom u Moskvi

Mondo 02.04.2025
Predsednik Vučić rekao je da će njegov susret sa Putinom 9. maja biti prvi u 3,5 godine. Neki svetski lideri su tajno komunicirali sa Vladimirom Putinom, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu blogeru Mariu Naufalu, prenosi ruska… »
Vučićeva izjava udarna vest u ruskim medijima: Dva svetska lidera tajno razgovarala sa Putinom

Vučićeva izjava udarna vest u ruskim medijima: Dva svetska lidera tajno razgovarala sa Putinom

Euronews 02.04.2025
Neki svetski lideri su tajno komunicirali sa Vladimirom Putinom, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu blogeru Mariu Naufalu, prenosi ruska agencija RIA Novosti kao udarnu vest na svom portalu. Neki svetski lideri su tajno komunicirali… »

Vesti dana »