Povezane vesti
Niko nije znao koliko je dece imao Željko Rutović: Četiri sina i četiri ćerke se oprostili od oca
Blic 02.04.2025
Kontroverzni biznismen Željko Rutović preminuo je u bolnici u Italiji, a on će biti sahranjen u ponedeljak, 7. aprila, na Novom groblju u Beogradu. Mirjana Rutović, žena pokojnog Željka Rutovića, objavila je na svom Fejsbuk profilu umrlicu i… »
"Opet ćemo kao nekada ti i ja glavu uz glavu": U moru objavljenih čitulja za Rutovića, jedna se izdvaja (Foto)
Mondo 02.04.2025
Rutović, jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji", preminuo je usled teške bolesti u bolnici u Italiji. Veliki broj čitulja Željku Rutoviću osvanuo je danas u novinama, kada su se od njega oprostili mnogobrojni članovi porodice, prijatelji i… »
"Brat se s tobom ne oprašta, biće kao nekada ti i ja glavu uz glavu" Osvanule brojne čitulje za Željka Rutovića, jedna se…
Kurir 02.04.2025
Veliki broj čitulja Željku Rutoviću osvanuo je danas u novinama, kada su se od njega oprostili mnogobrojni članovi porodice, prijatelji i kumovi. Podsetimo, Rutović, jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji", preminuo je usled teške bolesti u… »
Objavljena umrlica Željka Rutovića: Njih devetoro je najtužnijih, niko nije znao da je imao ovoliko dece
Telegraf 02.04.2025
Mirjana Rutović, žena Željka Rutovića koji je preminuo u bolnici u Italiji, objavila je umrlicu i obavestila prijatelje kada će njen pokojni suprug biti sahranjen. Nema od tuge i bola, Mirjana je na svom profilu objavila umrlicu. Kako piše, Željko… »
Čitulje Željku Rutoviću: Prijatelji i porodica se opraštaju od njega: "Kume moj, boli što te nisam sreo opet"
Blic 02.04.2025
Sahrana biznismena Željka Rutovića održaće se u ponedeljak, 7. aprila na Novom groblju u Beogradu. Željko Rutović umro je nakon duge i teške bolesti, u bolnici u Italiji, a porodica je sve vreme bila uz njega. Brojne čitulje Željku Rutoviću su… »
Osvanule čitulje Rutoviću: Ovako se pokojnom Željku obratio "srpski kralj kokaina"
Telegraf 02.04.2025
Brojne čitulje posvećene Željku Rutoviću koji je preminuo 31. marta u Italiji u 60. godini nakon borbe sa bolešću osvanule su danas. Prema saznanjima, Rutović se lečio od raka pankreasa, agresivne bolesti koja je uprkos svim naporima lekara, brzo… »
Poznato vreme i datum sahrane Željka Rutovića: Oglasila se supruga slomljena od bola: "Moj voljeniji muž..."
Blic 01.04.2025
Sahrana biznismena Željka Rutovića održaće se u ponedeljak, 7. aprila na Novom groblju u Beogradu. Željko Rutović umro je juče nakon duge i teške bolesti, a tužnu vest je podelila njegova supruga Mirjana Rutović putem društvenih mreža. - Sa… »
Vesti dana »

Skup ispred Banovine u znak protesta protiv nasilja nad akademskom zajednicom
Južne vesti pre 31 minutajoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
RTS pre 1 satjoš 59 povezanih

Iz pritvora pušteni SNS batinaši osumnjičeni za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 1 satjoš 21 povezana