Повезане вести

Нико није знао колико је деце имао Жељко Рутовић: Четири сина и четири ћерке се опростили од оца

Нико није знао колико је деце имао Жељко Рутовић: Четири сина и четири ћерке се опростили од оца

Блиц 02.04.2025
Контроверзни бизнисмен Жељко Рутовић преминуо је у болници у Италији, а он ће бити сахрањен у понедељак, 7. априла, на Новом гробљу у Београду. Мирјана Рутовић, жена покојног Жељка Рутовића, објавила је на свом Фејсбук… »
"Опет ћемо као некада ти и ја главу уз главу": У мору објављених читуља за Рутовића, једна се издваја (Фото)

"Опет ћемо као некада ти и ја главу уз главу": У мору објављених читуља за Рутовића, једна се издваја (Фото)

Мондо 02.04.2025
Рутовић, један од актера филма "Видимо се у читуљи", преминуо је услед тешке болести у болници у Италији. Велики број читуља Жељку Рутовићу освануо је данас у новинама, када су се од њега опростили многобројни чланови… »
"Брат се с тобом не опрашта, биће као некада ти и ја главу уз главу" Освануле бројне читуље за Жељка Рутовића, једна се…

"Брат се с тобом не опрашта, биће као некада ти и ја главу уз главу" Освануле бројне читуље за Жељка Рутовића, једна се…

Курир 02.04.2025
Велики број читуља Жељку Рутовићу освануо је данас у новинама, када су се од њега опростили многобројни чланови породице, пријатељи и кумови. Подсетимо, Рутовић, један од актера филма "Видимо се у читуљи", преминуо је услед… »
Објављена умрлица Жељка Рутовића: Њих деветоро је најтужнијих, нико није знао да је имао оволико деце

Објављена умрлица Жељка Рутовића: Њих деветоро је најтужнијих, нико није знао да је имао оволико деце

Телеграф 02.04.2025
Мирјана Рутовић, жена Жељка Рутовића који је преминуо у болници у Италији, објавила је умрлицу и обавестила пријатеље када ће њен покојни супруг бити сахрањен. Нема од туге и бола, Мирјана је на свом профилу објавила умрлицу… »
Читуље Жељку Рутовићу: Пријатељи и породица се опраштају од њега: "Куме мој, боли што те нисам срео опет"

Читуље Жељку Рутовићу: Пријатељи и породица се опраштају од њега: "Куме мој, боли што те нисам срео опет"

Блиц 02.04.2025
Сахрана бизнисмена Жељка Рутовића одржаће се у понедељак, 7. априла на Новом гробљу у Београду. Жељко Рутовић умро је након дуге и тешке болести, у болници у Италији, а породица је све време била уз њега. Бројне читуље… »
Освануле читуље Рутовићу: Овако се покојном Жељку обратио "српски краљ кокаина"

Освануле читуље Рутовићу: Овако се покојном Жељку обратио "српски краљ кокаина"

Телеграф 02.04.2025
Бројне читуље посвећене Жељку Рутовићу који је преминуо 31. марта у Италији у 60. години након борбе са болешћу освануле су данас. Према сазнањима, Рутовић се лечио од рака панкреаса, агресивне болести која је упркос свим… »
Познато време и датум сахране Жељка Рутовића: Огласила се супруга сломљена од бола: "Мој вољенији муж..."

Познато време и датум сахране Жељка Рутовића: Огласила се супруга сломљена од бола: "Мој вољенији муж..."

Блиц 01.04.2025
Сахрана бизнисмена Жељка Рутовића одржаће се у понедељак, 7. априла на Новом гробљу у Београду. Жељко Рутовић умро је јуче након дуге и тешке болести, а тужну вест је поделила његова супруга Мирјана Рутовић путем друштвених… »

Вести дана »