Povezane vesti

Indi posle 9 godina otkrila šta se tačno dogodilo na dan smrti Jelene Marjanović: Pozvala sam Zorana i...

Indi posle 9 godina otkrila šta se tačno dogodilo na dan smrti Jelene Marjanović: Pozvala sam Zorana i...

Kurir pre 30 dana
Danas se navršava tačno 9 godina od stravičnog zločina u naselju Crvenka, u Borči, gde je ubijena pevačica Jelena Marjanović. Pevačica Indira Aradinović Indi, koja je godinama nakon Jelenine smrti uplovila u vezi sa Zoranom Marjanovićem, danas… »
"Jelena i ja nismo bile drugarice, sa Zoranom sam imala jaču konekciju" Oglasila se Indi Aradinović 9 godina nakon smrti…

"Jelena i ja nismo bile drugarice, sa Zoranom sam imala jaču konekciju" Oglasila se Indi Aradinović 9 godina nakon smrti…

Blic pre 30 dana
Danas se navršava tačno 9 godina od stravičnog zločina u naselju Crvenka u Borči gde je ubijena pevačica Jelena Marjanović. Pevačica Indira Indi Aradinović, koja je godinama nakon Jelenine smrti uplovila u vezi sa Zoranom Marjanovićem, se danas… »
"Ona je imala ulogu koju je ljudski odradila" Indi Aradinović devet godina nakon smrti Jelene Marjanović: Umesto u Zoranov…

"Ona je imala ulogu koju je ljudski odradila" Indi Aradinović devet godina nakon smrti Jelene Marjanović: Umesto u Zoranov…

Kurir pre 30 dana
Pevačica Jelena Marjanović ubijena je pre devet godina, njena smrt potresla je čitav Balkan, a posebno estradu i Jelenine kolege. Indi Aradinović, koja je godinama nakon Jelenine smrti uplovila u vezi sa njenim suprugom Zoranom Marjanovićem, je na… »
"Prošlo je devet teških godina": Tetka ubijene Jelene Marjanović otkrila gde se nalazi ćerka pevačice, spomenula i Zorana

"Prošlo je devet teških godina": Tetka ubijene Jelene Marjanović otkrila gde se nalazi ćerka pevačice, spomenula i Zorana

Blic pre 30 dana
Danas se navršava tačno 9 godina od stravičnog zločina u naselju Crvenka u Borči gde je ubijena pevačica Jelena Marjanović. Njena smrt potresla je čitav Balkan, a na godišnjicu njenog ubistva na groblju su se pojavile Jelenina tetka i porodična… »
"Išla sam da tražim Jelenu Marjanović": Indi otkrila da je učestvovala u potrazi za ubijenom pevačicom

"Išla sam da tražim Jelenu Marjanović": Indi otkrila da je učestvovala u potrazi za ubijenom pevačicom

Mondo pre 30 dana
Pevačica Jelene Marjanović ubijena je pre devet godina, njena smrt potresla je čitav Balkan, a posebno estradu i Jelenine kolege. Indi Aradinović je na svom največem hitu "Bato bre", radila upravo sa pokojnom Jelenom Marjanović i njenim mužem… »

Vesti dana »