Povezane vesti
Alek Kavčić nekoliko sati bio zadržan na aerodromu pri ulasku u Srbiju: "Ne znam razlog, nije prvi put"
Blic 02.04.2025
Aleksandar Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije, izjavio je da je zadržan na aerodromu pri ulasku u Srbiju, a pušten je posle nekoliko sati. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi da je Kavčić zadržan na Aerodromu "Nikola Tesla"… »
Aleksandar Alek Kavčić ponovo zadržan na granici: „Treći put bez ikakvog objašnjenja“
NIN 02.04.2025
Profesor Aleksandar Alek Kavčić, osnivač Fondacije „Alek Kavčić“, zadržan je na aerodromu prilikom ulaska u Srbiju, po treći put, bez ikakvog obrazloženja i zakonskog osnova, saopštila je njegova advokatica Ljiljana Borović Marjanović. Kavčić je u video… »
Kavčić o zadržavanju na aerodromu u Beogradu: Klasična represija i odmazda
Novi magazin 02.04.2025
Aleksandar Kavčić koji je da ne zna zbog čega je danas zadržan na ulasku u Srbiju, pa posle nekoliko sati i provere pušten, ali da smatra da je u pitanju klasična represija i odmazda. Kavčić je za N1 rekao da ga redovno zadržavaju na areodromu, a na… »
Alek Kavčić posle nekoliko sati zadržavanja pušten da uđe u zemlju
Nova 02.04.2025
Aleksandar Alek Kavčić pušten je da uđe u zemlju posle nekoliko sati zadržavanja na beogradskom aerodromu. Kako su za Nova.rs rekli njegovi saradnici nije mu pruženo nikakvo objašnjenje zašto je zadržan i odvojen prilikom pasoške kontrole na ulasku u… »
Aleksandar Kavčić pušten nakon što je više od dva sata zadržan na aerodromu „Nikola Tesla“ (FOTO; VIDEO)
Danas 02.04.2025
Aleksandar Kavčić, profesor i osnivač fondacije „Alek Kavčić“ pušten je nakon više od dva sata zadržavanja na aerodromu „Nikola Tesla“, potvrđeno je za Danas. Kavčić je bio zatvoren u sobici, i nije mu bilo rečeno šta je razlog zadržavanja ni do kada će… »
Kavčić sa granice: Policajci mi govore "Nisam ja kriv, kompjuter je odredio" (video)
Pravda 02.04.2025
Aleksandar Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije, koji je zadržan je na ulasku u Srbiju, samo je kratko rekao da ne zna zašto je zadržan, niti mu je objašnjeno koliko će to da traje. Podsetio je da mu se to dešava već treći put. - Šikaniranje već… »
Manojlović: Nije posao BIA da se bavi Alekom Kavčićem
Danas 02.04.2025
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović reagovao je na vest da je Aleksandar Kavčić, profesor i osnivač fondacije „Alek Kavčić“ zadržan na aerodromu „Nikola Tesla“. „BIA mora prestati sa maltretiranjem građana koji su kritikovali režim tako što… »
VIDEO „Svi policajci mi govore – nisam ja kriv“: Alek Kavčić se javio pošto su ga zadržali na ulasku u Srbiju
Nova 02.04.2025
Aleksandar Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije, koji je zadržan je na ulasku u Srbiju, samo je kratko rekao da ne zna zašto je zadržan, niti mu je objašnjeno koliko će to da traje. Podsetio je da mu se to dešava već treći put. „Šikaniranje već treći… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Promena ključnih pozicija u vladi: Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana