Povezane vesti

Alek Kavčić nekoliko sati bio zadržan na aerodromu pri ulasku u Srbiju: "Ne znam razlog, nije prvi put"

Alek Kavčić nekoliko sati bio zadržan na aerodromu pri ulasku u Srbiju: "Ne znam razlog, nije prvi put"

Blic pre 27 dana
Aleksandar Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije, izjavio je da je zadržan na aerodromu pri ulasku u Srbiju, a pušten je posle nekoliko sati. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi da je Kavčić zadržan na Aerodromu "Nikola… »
Aleksandar Alek Kavčić ponovo zadržan na granici: „Treći put bez ikakvog objašnjenja“

Aleksandar Alek Kavčić ponovo zadržan na granici: „Treći put bez ikakvog objašnjenja“

NIN pre 27 dana
Profesor Aleksandar Alek Kavčić, osnivač Fondacije „Alek Kavčić“, zadržan je na aerodromu prilikom ulaska u Srbiju, po treći put, bez ikakvog obrazloženja i zakonskog osnova, saopštila je njegova advokatica Ljiljana Borović Marjanović… »
Kavčić o zadržavanju na aerodromu u Beogradu: Klasična represija i odmazda

Kavčić o zadržavanju na aerodromu u Beogradu: Klasična represija i odmazda

Novi magazin pre 27 dana
Aleksandar Kavčić koji je da ne zna zbog čega je danas zadržan na ulasku u Srbiju, pa posle nekoliko sati i provere pušten, ali da smatra da je u pitanju klasična represija i odmazda. Kavčić je za N1 rekao da ga redovno zadržavaju na areodromu, a… »
Alek Kavčić posle nekoliko sati zadržavanja pušten da uđe u zemlju

Alek Kavčić posle nekoliko sati zadržavanja pušten da uđe u zemlju

Nova pre 27 dana
Aleksandar Alek Kavčić pušten je da uđe u zemlju posle nekoliko sati zadržavanja na beogradskom aerodromu. Kako su za Nova.rs rekli njegovi saradnici nije mu pruženo nikakvo objašnjenje zašto je zadržan i odvojen prilikom pasoške kontrole na… »
Aleksandar Kavčić pušten nakon što je više od dva sata zadržan na aerodromu „Nikola Tesla“ (FOTO; VIDEO)

Aleksandar Kavčić pušten nakon što je više od dva sata zadržan na aerodromu „Nikola Tesla“ (FOTO; VIDEO)

Danas pre 27 dana
Aleksandar Kavčić, profesor i osnivač fondacije „Alek Kavčić“ pušten je nakon više od dva sata zadržavanja na aerodromu „Nikola Tesla“, potvrđeno je za Danas. Kavčić je bio zatvoren u sobici, i nije mu bilo rečeno šta je razlog… »
Kavčić sa granice: Policajci mi govore "Nisam ja kriv, kompjuter je odredio" (video)

Kavčić sa granice: Policajci mi govore "Nisam ja kriv, kompjuter je odredio" (video)

Pravda pre 27 dana
Aleksandar Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije, koji je zadržan je na ulasku u Srbiju, samo je kratko rekao da ne zna zašto je zadržan, niti mu je objašnjeno koliko će to da traje. Podsetio je da mu se to dešava već treći put. -… »
Manojlović: Nije posao BIA da se bavi Alekom Kavčićem

Manojlović: Nije posao BIA da se bavi Alekom Kavčićem

Danas pre 27 dana
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović reagovao je na vest da je Aleksandar Kavčić, profesor i osnivač fondacije „Alek Kavčić“ zadržan na aerodromu „Nikola Tesla“. „BIA mora prestati sa maltretiranjem građana koji su kritikovali… »
VIDEO „Svi policajci mi govore – nisam ja kriv“: Alek Kavčić se javio pošto su ga zadržali na ulasku u Srbiju

VIDEO „Svi policajci mi govore – nisam ja kriv“: Alek Kavčić se javio pošto su ga zadržali na ulasku u Srbiju

Nova pre 27 dana
Aleksandar Alek Kavčić, osnivač istoimene fondacije, koji je zadržan je na ulasku u Srbiju, samo je kratko rekao da ne zna zašto je zadržan, niti mu je objašnjeno koliko će to da traje. Podsetio je da mu se to dešava već treći put… »

Vesti dana »