Povezane vesti
"Ovo je veliki šok, nisam očekivao, iskreno": Loson šokiran odlukom iz Red Bula
Večernje novosti 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson rekao je da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u drugi tim, Rejsing Buls i da na njegovo mesto dovede Japanca Jukija Cunodu, prenosi "Skaj sports". Foto: Profimedia Ekipa Red Bul je pre nedelju dana poslala… »
Loson: Šokiran sam odlukom Red Bula
Sport klub 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson izjavio je da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u drugi tim, Rejsing Buls i da na njegovo mesto dovede Japanca Jukija Cunodu. Japanski vozač će u Red Bulu da bude novi timski kolega aktuelnom šampionu… »
Loson: "Otkaz u Red Bulu me šokirao"
B92 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson rekao je da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u juniorsku ekipu u šampionatu Formule 1 i dodao da nije imao vremena da se prilagodi. "To je definitivno šok, iskreno. To nisam očekivao. Mislim da razgovori koje… »
Šokiran sam odlukom o odlasku iz Red Bula Lijam Loson: Voleo bih da sam imao više vremena
Dnevnik 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson izjavio je da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u drugi tim, Rejsing Buls i da na njegovo mesto dovede Japanca Jukija Cunodu, prenosi danas Skaj sports. Ekipa Red Bul je pre nedelju dana poslala Losona u svoj… »
Loson: Šokiran sam odlukom o odlasku iz Red Bula
Danas 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson rekao je danas da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u juniorsku ekipu u šampionatu Formule 1 i dodao da nije imao vremena da se prilagodi. – To je definitivno šok, iskreno. To nisam očekivao. Mislim da… »
Loson: "Šokiran sam odlukom o odlasku iz Red Bula"
Sportske.net 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson rekao je danas da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u juniorsku ekipu u šampionatu Formule 1 i dodao da nije imao vremena da se prilagodi. "To je definitivno šok, iskreno. To nisam očekivao. Mislim da razgovori… »
„Šokiran sam odlukom Red Bula“: Loson ne može da se pomiri sa slanjem u juniorski tim
Nova 02.04.2025
Novozelandski vozač Lijam Loson rekao je da je bio šokiran odlukom Red Bula da ga pošalje u juniorsku ekipu u šampionatu Formule 1 i dodao da nije imao vremena da se prilagodi. „To je definitivno šok, iskreno. To nisam očekivao. Mislim da razgovori koje… »
Loson: Šokiran sam odlukom o odlasku iz Red Bula
Radio sto plus 02.04.2025
“To je definitivno šok, iskreno. To nisam očekivao. Mislim da razgovori koje smo vodili nisu išli u tom pravcu, pa je to nešto što definitivno nisam očekivao”, rekao je Loson za Skaj u Tokiju, uoči trkačkog vikenda u Japanu. Novozelanđanin je ove sezone… »
Loson: Šokiran sam odlukom Red bula
Sportski žurnal 02.04.2025
Novozelanđaninu teško pao prelazak u juniorsku ekipu. Vozač Lijam Loson rekao je da je bio šokiran odlukom Red bula da ga pošalje u juniorsku ekipu u šampionatu Formule 1 i dodao da nije imao vremena da se prilagodi. - To je definitivno šok, iskreno. To… »
Vesti dana »

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije: prestanak padavina i najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 30 povezanih

Ruski dronovi pogodili železničku infrastrukturu u Lozovaji
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana