Povezane vesti
Špijunska oprema, limun star 110 godina i bomba ira: Britanski MI5 prvi put pokazuje svoju kolekciju
Telegraf 02.04.2025
Nevidljivo mastilo. Čuvena obaveštajna agencija otkriće deo privatne kolekcije na izložbi pod nazivom "MI5: Službene tajne", koja će biti otvorena 5. aprila u Nacionalnim arhivima u okrugu Kju u Londonu. Posetioci će moći da vide predmete poput pasoša… »
Izložba MI5: Špijunski predmeti, nevidljivo mastilo i bomba IRA na javnoj prezentaciji
Euronews 02.04.2025
Britanska obaveštajna agencija MI5 otkrila je deo svoje privatne kolekcije na izložbi pod nazivom "MI5: Službene tajne", koja će biti otvorena 5. aprila u Nacionalnim arhivima u okrugu Kju u Londonu. Posetioci će na izložbi moći da vide predmete poput… »
Vesti dana »
Reči majke mladića iz diskoteke užasa odzvanjaju: "Ne znam da li mi je sin u bolnici ili mrtvačnici" (video)
Dnevnik pre 1 satjoš 65 povezanih
Kako Vučić manipuliše najstarijim građanima: Povećanja nisu "istorijska", rast cena poništiće rast penzija
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih
Uživo najmanje 47 mrtvih, oko 100 povređenih! Okupljeni oplakuju nastradale, požar nije podmetnut! Milica Lazić izbegla tragediju u skijalištu (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 90 povezanih
Obradović pred duel sa Efesom: "Čeka nas teška utakmica u zanimljivom terminu"
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih