Povezane vesti
Dejan Tomašević javno otkrio: Evo zašto nije bio na sahrani majke Miće Berića, žene koju je poznavao više od 30 godina!
Večernje novosti 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Screenshot / Novosti… »
Dejan Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata na EP
Dnevnik 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Tomašević je kao igrač… »
Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata
Sportski žurnal 02.04.2025
Nekadašnji igrač Zvezde i Partizana misli da bi najbolje bilo da se prvo igraju domaća prvenstva, pa tek onda najbolji da idu u ABA ligu. Nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević uveren je da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da… »
Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata na EP
Vesti online 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Tomašević je kao igrač… »
Tomašević: Verujem da Srbija, predvođena Jokićem i Bogdanovićem, može do zlata na EP
Politika 02.04.2025
Vesti dana »

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 38 minutajoš 9 povezanih

Telegraf u Parizu! Psž ubacio prestonicu u vanredno stanje, sve stalo zbog titule Lige šampiona
Telegraf pre 8 minutajoš 13 povezanih

„Proveo sam tri, četiri sata sa njim u bolnici“: Đoković otkrio kako je Amanović, podelio detalje iz posete
Nova pre 33 minutajoš 5 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana