Povezane vesti
Dejan Tomašević javno otkrio: Evo zašto nije bio na sahrani majke Miće Berića, žene koju je poznavao više od 30 godina!
Večernje novosti 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Screenshot / Novosti Tomašević je… »
Dejan Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata na EP
Dnevnik 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Tomašević je kao igrač tri puta bio… »
Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata
Sportski žurnal 02.04.2025
Nekadašnji igrač Zvezde i Partizana misli da bi najbolje bilo da se prvo igraju domaća prvenstva, pa tek onda najbolji da idu u ABA ligu. Nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević uveren je da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji… »
Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata na EP
Vesti online 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Tomašević je kao igrač tri puta bio… »
Tomašević: Verujem da Srbija, predvođena Jokićem i Bogdanovićem, može do zlata na EP
Politika 02.04.2025
Vesti dana »
[POSLEDNJA VEST] Vučić: „Srbija sa velikom stranom silom počinje proizvodnju visoko sofisticiranih dronova u Srbiji“; Da li je reč o Izraelcima?
Tango Six pre 4 satijoš 39 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Vojska obavestila Putina: Rusi zauzeli Dmitrov i Guljajpolje; Bela kuća: Sastanak Trampa i Zelenskog sutra na Floridi
RTV pre 43 minutajoš 65 povezanih
U Srbiji sutra jutro hladno, tokom dana vetrovito, najviše do 6 stepeni
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih