Povezane vesti
Dejan Tomašević javno otkrio: Evo zašto nije bio na sahrani majke Miće Berića, žene koju je poznavao više od 30 godina!
Večernje novosti 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Screenshot / Novosti Tomašević je… »
Dejan Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata na EP
Dnevnik 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Tomašević je kao igrač tri puta bio… »
Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata
Sportski žurnal 02.04.2025
Nekadašnji igrač Zvezde i Partizana misli da bi najbolje bilo da se prvo igraju domaća prvenstva, pa tek onda najbolji da idu u ABA ligu. Nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević uveren je da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji… »
Tomašević: Verujem da Srbija predvođena Jokićem i Bogdanovićem može do zlata na EP
Vesti online 02.04.2025
Kao čovek koji voli košarku i zna njen značaj u našoj zemlji uveren sam da reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Rigi može da osvoji zlato, prvo pod imenom Srbija, rekao je nekadašnji reprezentativac Dejan Tomašević. Tomašević je kao igrač tri puta bio… »
Tomašević: Verujem da Srbija, predvođena Jokićem i Bogdanovićem, može do zlata na EP
Politika 02.04.2025
Vesti dana »
Građani ispred Palate Albanija čekaju uklanjanje transparenta „Srbija pobeđuje“, alpinisti skidaju bilbord
Insajder pre 14 minutajoš 77 povezanih
Beretini posle više od pet sati pobedio Komesanju za osminu finala Rolan Garosa
Radio sto plus pre 49 minutajoš 30 povezanih
(Video) Nikola Jokić na „Puškaš“ areni: S bratom slavio gol u finalu Lige šampiona
Dnevnik pre 9 minutajoš 79 povezanih
Uhapšena dvojica mladića na Vračaru: Policija pronašla automatsku pušku i flašu benzina
Nova pre 54 minutajoš 22 povezane
Lazarević: Sporazumi iz Kine donose milijardu novih investicija i 1.600 radnih mesta
NIN pre 7 satijoš 27 povezanih