Повезане вести

Одбрана двојице оптужених за убиство у Атини: Негирали кривицу, одбили да одговарају на питања

Одбрана двојице оптужених за убиство у Атини: Негирали кривицу, одбили да одговарају на питања

Инсајдер 02.04.2025
Марко Петковић и Милинко Брашњовић, двојица оптужених да су 19. јануара 2020 . у Атини били директни извршиоци двоструког злочина у коме су убијени Игор Дедовић и Стеван Стаматовић данас су пред Специјалним судом дали одбрану… »
"Лалић ме мрзи јер је сумњао да сам у вези са његовом девојком" Један егзекутор из Атине шокирао у судници, други…

"Лалић ме мрзи јер је сумњао да сам у вези са његовом девојком" Један егзекутор из Атине шокирао у судници, други…

Курир 02.04.2025
У Специјалном суду у Београду данас су оптужени припадници групе Дарка Шарића и Вељка Беливука негирали да су учествовали у убиствима припадника шкаљарског клана у лето 2020. године у Грчкој. Реч је о убиствима Стевана… »
"Лалић ме мрзи због девојке, зовите је да сведочи": Оптужени за убиства шкаљараца у Грчкој открили детаље на суђењу

"Лалић ме мрзи због девојке, зовите је да сведочи": Оптужени за убиства шкаљараца у Грчкој открили детаље на суђењу

Мондо 02.04.2025
Оптужени за убиства шкаљараца у Грчкој су негирали кривицу на данашњем суђењу. У Специјалном суду у Београду оптужени припадници групе Дарка Шарића и Вељка Беливука негирали су да су учествовали у убиствима четворице… »
Оптужени за убиства "шкаљараца" у Грчкој негирали кривицу

РТС 02.04.2025
У Специјалном суду у Београду оптужени припадници групе Дарка Шарића и Вељка Беливука негирали су да су учествовали у убиствима четворице припадника такозваног шкаљарског клана. Припадници групе Дарка Шарића и Вељка Беливука… »
Убица из Атине говорио на суђењу клану беливук: - миљковић Спомињао Срђана Лалића и тражио да сведочи његова девојка

Убица из Атине говорио на суђењу клану беливук: - миљковић Спомињао Срђана Лалића и тражио да сведочи његова девојка

Блиц 02.04.2025
У Специјалном суду у Београду данас су оптужени припадници групе Дарка Шарића и Вељка Беливука негирали да су учествовали у убиствима четворице припадника тзв. шкаљарског клана. Реч је о убиствима Стевана Стаматовића и Игора… »

РТВ 02.04.2025
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас су оптужени припадници групе Дарка Шарића и Вељка Беливука негирали да су учествовали у убиствима четворице припадника тзв. шкаљарског клана. Реч је о убиствима Стевана Стаматовића… »
Кнежевић пратио жртве, Јанковић чистио оружје: Овако су чланови клана Беливук-Шарић спремали убиство на Крфу

Кнежевић пратио жртве, Јанковић чистио оружје: Овако су чланови клана Беливук-Шарић спремали убиство на Крфу

Телеграф 02.04.2025
У стрељани вежбао за ликвидацију. Вељко Беливук, Дарко Шарић и Радоје Звицер означени су као вође клана који је починио четири убиства у Атини и на Крфу, где су убили Игора Дедовића, Стевана Стаматовића, Алана Кожара и Дамира… »

Вести дана »