Povezane vesti

Odbrana dvojice optuženih za ubistvo u Atini: Negirali krivicu, odbili da odgovaraju na pitanja

Odbrana dvojice optuženih za ubistvo u Atini: Negirali krivicu, odbili da odgovaraju na pitanja

Insajder 02.04.2025
Marko Petković i Milinko Brašnjović, dvojica optuženih da su 19. januara 2020 . u Atini bili direktni izvršioci dvostrukog zločina u kome su ubijeni Igor Dedović i Stevan Stamatović danas su pred Specijalnim sudom dali odbranu. Obojica su negirali… »
"Lalić me mrzi jer je sumnjao da sam u vezi sa njegovom devojkom" Jedan egzekutor iz Atine šokirao u sudnici, drugi…

"Lalić me mrzi jer je sumnjao da sam u vezi sa njegovom devojkom" Jedan egzekutor iz Atine šokirao u sudnici, drugi…

Kurir 02.04.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su optuženi pripadnici grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka negirali da su učestvovali u ubistvima pripadnika škaljarskog klana u leto 2020. godine u Grčkoj. Reč je o ubistvima Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u… »
"Lalić me mrzi zbog devojke, zovite je da svedoči": Optuženi za ubistva škaljaraca u Grčkoj otkrili detalje na suđenju

"Lalić me mrzi zbog devojke, zovite je da svedoči": Optuženi za ubistva škaljaraca u Grčkoj otkrili detalje na suđenju

Mondo 02.04.2025
Optuženi za ubistva škaljaraca u Grčkoj su negirali krivicu na današnjem suđenju. U Specijalnom sudu u Beogradu optuženi pripadnici grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka negirali su da su učestvovali u ubistvima četvorice pripadnika takozvanog škaljarskog… »
Optuženi za ubistva "škaljaraca" u Grčkoj negirali krivicu

RTS 02.04.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu optuženi pripadnici grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka negirali su da su učestvovali u ubistvima četvorice pripadnika takozvanog škaljarskog klana. Pripadnici grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka negirali su umešanost za… »
Ubica iz Atine govorio na suđenju klanu belivuk: - miljković Spominjao Srđana Lalića i tražio da svedoči njegova devojka

Ubica iz Atine govorio na suđenju klanu belivuk: - miljković Spominjao Srđana Lalića i tražio da svedoči njegova devojka

Blic 02.04.2025
U Specijalnom sudu u Beogradu danas su optuženi pripadnici grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka negirali da su učestvovali u ubistvima četvorice pripadnika tzv. škaljarskog klana. Reč je o ubistvima Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u Atini i… »

RTV 02.04.2025
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas su optuženi pripadnici grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka negirali da su učestvovali u ubistvima četvorice pripadnika tzv. škaljarskog klana. Reč je o ubistvima Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u Atini… »
Knežević pratio žrtve, Janković čistio oružje: Ovako su članovi klana Belivuk-Šarić spremali ubistvo na Krfu

Knežević pratio žrtve, Janković čistio oružje: Ovako su članovi klana Belivuk-Šarić spremali ubistvo na Krfu

Telegraf 02.04.2025
U streljani vežbao za likvidaciju. Veljko Belivuk, Darko Šarić i Radoje Zvicer označeni su kao vođe klana koji je počinio četiri ubistva u Atini i na Krfu, gde su ubili Igora Dedovića, Stevana Stamatovića, Alana Kožara i Damira Hadžića, a iz prepiski na… »

Vesti dana »