Povezane vesti

"Menadžeri su godinama Šabana manje isplaćivali i nikad nije bilo sve po dogovoru" Gordana Šaulić otkrila veliku istinu o…

"Menadžeri su godinama Šabana manje isplaćivali i nikad nije bilo sve po dogovoru" Gordana Šaulić otkrila veliku istinu o…

Kurir 02.04.2025
Supruga pokojnog Šabana Šaulića, Gordana, otvorila je dušu u emisiji "Iz profila" i prvi put ispričala detalje iz pevačevog života koji se do sada nisu znali. "Menadžeri su ga godinama manje isplaćivali i nije bilo onako kako su se dogovarali, ja sam mu… »
"Svi su bili u šoku kada su ga videli": Goca Šaulić otkrila privatne detalje iz Šabanovog života - Godinama je nosio periku, a…

"Svi su bili u šoku kada su ga videli": Goca Šaulić otkrila privatne detalje iz Šabanovog života - Godinama je nosio periku, a…

Blic 02.04.2025
Udovica Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, nakon mnogo godina progovorila je o privatnim detaljima iz života legende nardone muzike. Šaban Šaulić je godinama nosio periku, a Goca je otkrila kako je nagovorila supruga da je skine i da ne krije da je ostao… »
"500 Ljudi je bilo u šoku na svadbi" Goca Šaulić otkrila kako je Šaban skinuo periku: Videla sam da ga već to opterećuje

"500 Ljudi je bilo u šoku na svadbi" Goca Šaulić otkrila kako je Šaban skinuo periku: Videla sam da ga već to opterećuje

Kurir 02.04.2025
Gordana Šaulić, udovica pokojnog Šabana, otkrila je da je ona nagovorila kralja narodne muzike da se zauvek oprosti od perike i ispričala zanimljivu anegdotu o njegovom prvom pojavljivanju bez nje. Šaban Šaulić stradao je 2019. godine u saobraćajnoj… »

Vesti dana »

Evakuisano još srpskih državljana iz Izraela

Evakuisano još srpskih državljana iz Izraela

N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Pretežno sunčano i malo svežije vreme

Pretežno sunčano i malo svežije vreme

Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Divac operisao kuk posle pada s motora u Crnoj Gori

Divac operisao kuk posle pada s motora u Crnoj Gori

Radio 021 pre 26 minutajoš 19 povezanih