Povezane vesti

"Dovoljno sam luda da se pobijem" Goca Tržan progovorila o nepristojnim ponudama, ovo je njen stav o ucenama: Danas su žene…

"Dovoljno sam luda da se pobijem" Goca Tržan progovorila o nepristojnim ponudama, ovo je njen stav o ucenama: Danas su žene…

Kurir 02.04.2025
Pop pevačica Goca Tržan progovorila je o nepristojnim ponudama. Ona je istakla da ih nije dobijala, ali je objasnila i kako bi odreagovala da se nađe u takvoj situaciji. - Nisam nikada dozvolila da dobijem nepristojnu ponudu. Svima je jasno da ne… »
"Dovoljno sam luda da se pobijem ako se to dogodi": Naša pevačica (50) jednu stvar nikada nije dopuštala: "Zašto žene uoppte…

"Dovoljno sam luda da se pobijem ako se to dogodi": Naša pevačica (50) jednu stvar nikada nije dopuštala: "Zašto žene uoppte…

Blic 02.04.2025
Mnoge pevačice su se susrele sa raznim neprijatnostima tokom godina na estradi, a Goca Tržan otkrila je da nikada nije sebi dozvolila da dobije neku nepristojnu ponudu. Goca Tržan (50) je objasnila da ju je njen drčan stav zaštitio od raznih neprimerenih… »

Vesti dana »