Povezane vesti
(Video) "sve što imam sam uložio u muziku, društvene mreže su najbitne": Iskreno priznanje našeg pevača: "Što bi mi bili slepo…
Blic 02.04.2025
Bojan Marović predstaviće se na festivalu "Beogradsko proleće" pesmom "Idem, odlazim", a za "Blic" je prokomentarisao trenutnu situaciju na muzičkoj sceni. Bojan Marović je istakao da je danas muzika pala u treći plan. - Muzika je pala u treći plan… »
Bojan Marović hteo da bude stolar! Pevač otvorio dušu i progovorio o svemu: "Kada ljudi počnu da..."
Kurir 02.04.2025
Bojan Marović predstaviće se na festivalu " Beogradsko proleće" pesmom "Idem, odlazim", a za Kurir je prokomentarisao trenutnu situaciju na muzičkoj sceni. Bojan Marović je istakao da je danas muzika pala u treći plan. - Muzika je pala u treći plan… »
Vesti dana »
Šta je Putin poručio američkoj delegaciji u Kremlju; Tramp: Ukrajina bi mogla da izgubi još više teritorija
RTS pre 13 minutajoš 29 povezanih
Novak u idealnom terminu protiv Van de Zandshulpa, ali ipak otkazao trening
Sportske.net pre 18 minutajoš 43 povezane
Šokantna prognoza do kraja zime: RHMZ upalio alarme zbog opasne pojave za vikend u Srbiji
Pravda pre 1 satjoš 17 povezanih
(Mapa) više sudara i na pančevcu! Mostu se nije moglo prići, dugačke kolone iz 2 kraka: Gužve i u ovim delovima Beograda
Blic pre 19 minutajoš 17 povezanih
(VIDEO) Evroposlanici pogledali izložbu o Jasenovcu, iako je vlast tvrdila da žele da je izbegnu
N1 Info pre 8 minutajoš 8 povezanih