Povezane vesti
"To su privatne stvari": Futu pitali za ženu sa kojom je uhvaćen da provodi vreme: "Ja znam šta ja mislim"
Blic 02.04.2025
Aleksandar Radulović Futa za domaće medije prokomentarisao je Konstraktinu pesmu u kojoj pominje njegovu pokojnu suprugu Marinu Tucaković. U jednom delu pesme Konstrakta kaže: "Gde je sad Marina Tucaković, gde je sada Desanka Maksimović..." - Prvi put… »
Konstrakta u novoj pesmi peva o marini Tucaković, a evo šta futa kaže na sve to! Pitali smo ga i za novu partnerku, a on bio…
Kurir 02.04.2025
Naša umetnica i pevačica Konstrakta objavila je novu pesmu koja je odmah digla prašinu na društvenim mrežama. U jednom delu pesme Konstrakta kaže: "Gde je sad Marina Tucaković, gde je sada Desanka Maksimović..." Mi smo tim povodom kontaktirali Aleksandra… »
Vesti dana »
U novogodišnjoj noći temperature do -7, a onda od 3. januara potpuni obrt: Evo kakvo će biti vreme do 15. januara
Pravda pre 14 minutajoš 19 povezanih
Danas počeo zimski raspust, drugo polugođe kreće 19. januara
Serbian News Media pre 48 minutajoš 14 povezanih
Ovo je radno vreme pošti, marketa i javnog prevoza tokom novogodišnjih i božićnih praznika
Nedeljnik pre 49 minutajoš 9 povezanih
Ukrajinski napadi dronovima na Moskvu, delove zapadne Rusije i Krim, jedna osoba povređena
Beta pre 34 minutajoš 8 povezanih