Povezane vesti
Strahote preživelih sa ronilačkog broda potonulog u Crvenom moru
BBC News 02.04.2025
Posle nesreće, egipatske vlasti su izjavile da ju je uzrokovao ogroman talas visine do četiri metra, ali BBC je razgovarao sa 11 preživelih koji sumnjaju u tu tvrdnju. „Na kraju sam samo razmišljala kako bih volela da umrem". Lusijana Galeta je provela… »
NIN 02.04.2025
"Na kraju sam samo razmišljala kako bih volela da umrem". Lusijana Galeta je provela 35 sati zarobljena u mračnom vazdušnom džepu u trupu prevrnutog broda, što je ostavilo ozbiljne posledice na nju, a dok priča o iskušenju kroz koje je prošla podrhtava… »
Južne vesti 02.04.2025
BBC Hisora, Lusijana i Sara su bile na brodu Morska priča u noći kada je potonuo u Crvenom moru „Na kraju sam samo razmišljala kako bih volela da umrem“. Lusijana Galeta je provela 35 sati zarobljena u mračnom vazdušnom džepu u trupu prevrnutog broda… »
Radio 021 02.04.2025
Posle nesreće, egipatske vlasti su izjavile da ju je uzrokovao ogroman talas visine do četiri metra, ali BBC je razgovarao sa 11 preživelih koji sumnjaju u tu tvrdnju. BBC Hisora, Lusijana i Sara su bile na brodu Morska priča u noći kada je potonuo u… »
Vesti dana »
Oporavak industrijske proizvodnje u Srbiji! U martu ove godine veća za 6,4 odsto: Realni rast BDP-a veći za 3,0 odsto
Blic pre 29 minutajoš 29 povezanih
Mladiću (22) osumnjičenom za ubistvo na Novom Beogradu određen pritvor do 30 dana
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 44 povezane
Reporteri bez granica: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija
Insajder pre 4 satijoš 20 povezanih
"Ono što je usledilo nakon klasične otmice, jasno pokazuje novu realnost u Srbiji": Oglasili se Studenti u blokadi o napadu na aktiviste Zbora Rakovice
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih
Amerika uzvraća udarac: Šta je Dark Eagle - oružje spremno protiv Kine i Rusije, biće testirano protiv ove države? (video)
Večernje novosti pre 54 minutajoš 54 povezane