Повезане вести
Страхоте преживелих са ронилачког брода потонулог у Црвеном мору
BBC News 02.04.2025
После несреће, египатске власти су изјавиле да ју је узроковао огроман талас висине до четири метра, али ББЦ је разговарао са 11 преживелих који сумњају у ту тврдњу. „На крају сам само размишљала како бих волела да умрем"… »
НИН 02.04.2025
"На крају сам само размишљала како бих волела да умрем". Лусијана Галета је провела 35 сати заробљена у мрачном ваздушном џепу у трупу преврнутог брода, што је оставило озбиљне последице на њу, а док прича о искушењу кроз… »
Јужне вести 02.04.2025
ББЦ Хисора, Лусијана и Сара су биле на броду Морска прича у ноц́и када је потонуо у Црвеном мору „На крају сам само размишљала како бих волела да умрем“. Лусијана Галета је провела 35 сати заробљена у мрачном ваздушном џепу у… »
Радио 021 02.04.2025
После несреће, египатске власти су изјавиле да ју је узроковао огроман талас висине до четири метра, али ББЦ је разговарао са 11 преживелих који сумњају у ту тврдњу. ББЦ Хисора, Лусијана и Сара су биле на броду Морска прича у… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 31 повезана
Сијарто: Стигло руско гориво за нуклеарку Пакш; Буданов открио да ли ГУР може да прислушкује Кремљ
РТС пре 59 минутајош 39 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 14 минутајош 37 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 5 сатијош 28 повезаних