Povezane vesti

"Majka me je tukla i zlostavljala, uvukla me u aferu sa njenim poslovnim partnerom!" Potresno svedočenje bivše žene Baneta…

"Majka me je tukla i zlostavljala, uvukla me u aferu sa njenim poslovnim partnerom!" Potresno svedočenje bivše žene Baneta…

Kurir 02.04.2025
Bivša supruga pevača Baneta Mojićevića, Milica Mojićević otkrila je da je bila žrtva zlostavljanja od strane svoje majke. Milica Mojićević je istakla da njena majka ima "paranoidni narcizam", a njenu objavu prenosimo u celosti. "Draga zajednico, odasla… »
"Zovite nju, nek vam ona ispriča!" Evo kako Bane komentariše jezivu ispovest njegove bivše žene o zlostavljanju

"Zovite nju, nek vam ona ispriča!" Evo kako Bane komentariše jezivu ispovest njegove bivše žene o zlostavljanju

Kurir 02.04.2025
Bivša supruga Baneta Mojićevića, Milica Mojićević šokirala je javnost kada je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja od strane svoje majke. Ona je istakla između ostalog da njena majka ima "paranoidni narcizam", te i da ju je uvukla u aferu sa poslovnim… »
Majka me zlostavljala, a onda imala odnose s mojim bivšim…: Banetova bivša žena potresnom ispovešću rasplakala sve

Majka me zlostavljala, a onda imala odnose s mojim bivšim…: Banetova bivša žena potresnom ispovešću rasplakala sve

Svet & Skandal 02.04.2025
Bivša žena Baneta Mojićevića imala je tužan život Milica, bivša žena Baneta Mojićevića otkrila je da je bila žrtva zlostavljana svoje majke, te je u intimnoj ispovesti otkrila šta je sve u životu prošla zbog nje. – Draga zajednico, odasla sam kao dete… »

Vesti dana »