Повезане вести

Нека вам она све исприча: Бане Мојићевић након шокантне исповести бивше супруге

Нека вам она све исприча: Бане Мојићевић након шокантне исповести бивше супруге

Стори 03.04.2025
Бивша супруга Банета Мојићевића, Милица Мојићевић изненадила је јавност када је открила да је била жртва злостављања од стране своје мајке. Певач који са Милицом није у браку већ шест година није желео да коментарише ове… »
Трпела сам злостављање, никог није било да ме спаси: Потресна исповест бивше жене Банета Мојићевића

Трпела сам злостављање, никог није било да ме спаси: Потресна исповест бивше жене Банета Мојићевића

Стори 03.04.2025
Бивша супруга певача Банета Мојићевића, Милица Мојићевић објавила је узнемиријућу исповест. Њену објаву преносимо у целости. "Драга заједницо, одасла сам као дете мајке нарциса и како бих најлакше описала свој живот са њом… »
Бивша ташта Банета Мојићевића спремна на све! Милица очајна због мајке: Хоће да нам узме децу, пријављује социјалној служби…

Бивша ташта Банета Мојићевића спремна на све! Милица очајна због мајке: Хоће да нам узме децу, пријављује социјалној служби…

Курир 03.04.2025
Бивша супруга певача Банета Мојићевића, Милица Мојићевић открила је да је била жртва злостављања од стране своје мајке. Милица Мојићевић је истакла да њена мајка има "параноидни нарцизам", и да ју је терала на разне ствари… »
Ко је бивша жена Банета Мојићевића која је прошла језиву тортуру? Мајка је злостављала, а ево зашто за Милицу кажу да је…

Ко је бивша жена Банета Мојићевића која је прошла језиву тортуру? Мајка је злостављала, а ево зашто за Милицу кажу да је…

Курир 03.04.2025
Милица Мојићевић, бивша супруга певача Банета Мојићевића, открила је да је била жртва злостављања и то ју је малтретирала мајка. Милица Мојићевић је истакла да њена мајка има "параноидни нарцизам", те и да ју је увукла у аферу… »
"Једном се препала колико ме је пребила": Бившу жену Банета Мојићевића мајка је годинама злостављала: Ово је њено потресно…

"Једном се препала колико ме је пребила": Бившу жену Банета Мојићевића мајка је годинама злостављала: Ово је њено потресно…

Блиц 02.04.2025
Бивша супруга певача Банета Мојићевића, Милица Мојићевић у својој болној исповести први пут је испричала да је била жртва злостављања своје мајке. Банетова бивша жена је на "Линкедину" описала агонију кроз коју је пролазила… »
"Зовите њу, нек вам она исприча": Бане Мојићевић након потресне исповест бивше жене о злостављању

"Зовите њу, нек вам она исприча": Бане Мојићевић након потресне исповест бивше жене о злостављању

Блиц 02.04.2025
Бивша супруга Банета Мојићевића, Милица Мојићевић изненадила је јавност када је открила да је била жртва злостављања од стране своје мајке. Милица је истакла између осталог да њена мајка има "параноидни нарцизам", те и да ју… »

Вести дана »