Povezane vesti
Neka vam ona sve ispriča: Bane Mojićević nakon šokantne ispovesti bivše supruge
Story 03.04.2025
Bivša supruga Baneta Mojićevića, Milica Mojićević iznenadila je javnost kada je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja od strane svoje majke. Pevač koji sa Milicom nije u braku već šest godina nije želeo da komentariše ove navode. - Ne bih želeo to da… »
Trpela sam zlostavljanje, nikog nije bilo da me spasi: Potresna ispovest bivše žene Baneta Mojićevića
Story 03.04.2025
Bivša supruga pevača Baneta Mojićevića, Milica Mojićević objavila je uznemirijuću ispovest. Njenu objavu prenosimo u celosti. "Draga zajednico, odasla sam kao dete majke narcisa i kako bih najlakše opisala svoj život sa njom: "Spolja gladac a unutra… »
Bivša tašta Baneta Mojićevića spremna na sve! Milica očajna zbog majke: Hoće da nam uzme decu, prijavljuje socijalnoj službi…
Kurir 03.04.2025
Bivša supruga pevača Baneta Mojićevića, Milica Mojićević otkrila je da je bila žrtva zlostavljanja od strane svoje majke. Milica Mojićević je istakla da njena majka ima "paranoidni narcizam", i da ju je terala na razne stvari koje ona nije želela… »
Ko je bivša žena Baneta Mojićevića koja je prošla jezivu torturu? Majka je zlostavljala, a evo zašto za Milicu kažu da je…
Kurir 03.04.2025
Milica Mojićević, bivša supruga pevača Baneta Mojićevića, otkrila je da je bila žrtva zlostavljanja i to ju je maltretirala majka. Milica Mojićević je istakla da njena majka ima "paranoidni narcizam", te i da ju je uvukla u aferu sa poslovnim partnerom… »
"Jednom se prepala koliko me je prebila": Bivšu ženu Baneta Mojićevića majka je godinama zlostavljala: Ovo je njeno potresno…
Blic 02.04.2025
Bivša supruga pevača Baneta Mojićevića, Milica Mojićević u svojoj bolnoj ispovesti prvi put je ispričala da je bila žrtva zlostavljanja svoje majke. Banetova bivša žena je na "Linkedinu" opisala agoniju kroz koju je prolazila tokom odrastanja, te je… »
"Zovite nju, nek vam ona ispriča": Bane Mojićević nakon potresne ispovest bivše žene o zlostavljanju
Blic 02.04.2025
Bivša supruga Baneta Mojićevića, Milica Mojićević iznenadila je javnost kada je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja od strane svoje majke. Milica je istakla između ostalog da njena majka ima "paranoidni narcizam", te i da ju je uvukla u aferu sa… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih

Vlada postavila Dragoslava Bokana za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta u Beogradu
Blic pre 15 minutajoš 7 povezanih

Crvena zvezda naredne tri godine u Evroligi! Klub saopštio fantastičnu vest: Tu nam je i mesto, spremni ćemo dočekati sledeću sezonu!
Kurir pre 31 minutajoš 31 povezana

Izrael za 24-48 sati očekuje da sazna da li će SAD da se pridruže napadima na Iran
Politika pre 21 minutajoš 179 povezanih