Povezane vesti

Srbin u Francuskoj osuđen zbog šverca pet kilograma droge, pred sudom izneo odbranu: „Da sam znao da je kokain ne bih pristao…

Srbin u Francuskoj osuđen zbog šverca pet kilograma droge, pred sudom izneo odbranu: „Da sam znao da je kokain ne bih pristao…

Nova 03.04.2025
Petar U. (33), rodom iz Srbije, osuđen je pred sudom u Francuskoj na zatvorsku kaznu zbog šverca kokaina. Kako prenose francuski mediji, Srbin je kažnjen sa četiri godine zatvora nakon što je 26. marta ove godine uhvaćen sa pet kilograma kokaina. „Petar… »
"Ja sam samac, živim sa majkom, radim kao menadžer u igraonici i u dugovima sam do guše" Srbin osuđen u Francuskoj na četiri…

"Ja sam samac, živim sa majkom, radim kao menadžer u igraonici i u dugovima sam do guše" Srbin osuđen u Francuskoj na četiri…

Kurir 03.04.2025
Petar U. (33), rodom iz Srbije, osuđen je pred sudom u Francuskoj na zatvorsku kaznu zbog šverca kokaina. Kako prenose francuski mediji, Srbin je kažnjen sa četiri godine zatvora nakon što je 26. marta ove godine uhvaćen sa pet kilograma kokaina. - Petar… »

Vesti dana »