Повезане вести
У чему је магија 'Студија Гибли', којим је интернет опседнут
BBC News 03.04.2025
Фотографије по узору на стил Студија Гибли, направљене уз помоћ вештачке интелигенције, преплавиле су интернет - у чему је његова чар? Не сећам се колико сам година имао кад сам први пут гледао Принцезу Мононоке, једно од… »
У чему је магија ‘Студија Гибли’, којим је интернет опседнут
Данас 03.04.2025
Не сећам се колико сам година имао кад сам први пут гледао Принцезу Мононоке, једно од најпознатијих остварења јапанског Студија Гибли, али био сам прилично мали. Нека основна школа је била, то памтим, као и да сам био прилично… »
Радио 021 03.04.2025
Фотографије по узору на стил Студија Гибли, направљене уз помоћ вештачке интелигенције, преплавиле су интернет - у чему је његова чар? ББЦ/ЦхатГПТ/Студио Гибли Препознајете ли која је ово музичка група? Не сећам се колико сам… »
НИН 03.04.2025
Не сећам се колико сам година имао кад сам први пут гледао Принцезу Мононоке, једно од најпознатијих остварења јапанског Студија Гибли, али био сам прилично мали. Нека основна школа је била, то памтим, као и да сам био прилично… »
У чему је магија ‘Студија Гибли’, којим је интернет опседнут
Јужне вести 03.04.2025
ББЦ/ЦхатГПТ/Студио Гибли Препознајете ли која је ово музичка група? Не сећам се колико сам година имао кад сам први пут гледао Принцезу Мононоке, једно од најпознатијих остварења јапанског Студија Гибли, али био сам прилично… »
Вести дана »

Украјински дронови напали тренинг центар Запорошке нуклеарне електране
РТВ пре 1 сатјош 25 повезаних

Вучевић о скупу код Сајма: 50 најгорих међу најгорима блокира најбоље
Радио 021 пре 3 минутајош 21 повезана

Трамп извиждан док је уручивао пехаре после финалне утакмице Светског првенства за клубове (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 19 повезаних