Повезане вести

Ђајића тужио бивши шеф градилишта у Новом Саду: Лукић као доказ приложио уговор са Стартингом

Ђајића тужио бивши шеф градилишта у Новом Саду: Лукић као доказ приложио уговор са Стартингом

Н1 Инфо 03.04.2025
Инжењер геологије Зоран Ђајић изјавио је да је Предраг Лукић, бивши шеф градилишта фирме Стартинг, поднео тужбу против њега због, како је навео, повреде части и угледа и којом тражи 700.000 динара одштете. „Тужио ме је због… »
„Како се Стартинг обрачунава са мном“: Инжењера Ђајића тужи бивши шеф градилишта у Новом Саду, који је био запослен на само…

„Како се Стартинг обрачунава са мном“: Инжењера Ђајића тужи бивши шеф градилишта у Новом Саду, који је био запослен на само…

Нова 03.04.2025
Инжењера геологије Зорана Ђајића тужио је Предраг Лукић, који је, како у документацији коју је доставио суду сам наводи, био вођа градилишта фирме Стартинг, у току радова на станичној згради Железничке станице у Новом Саду, а… »
„Кренуо је Стартинг на мене“: Запослени у фирми која је радила на реконструкцији Железничке станице тужио инжењера Ђајића…

„Кренуо је Стартинг на мене“: Запослени у фирми која је радила на реконструкцији Железничке станице тужио инжењера Ђајића…

Нова 03.04.2025
Предраг Лукић, који је био запослен као вођа градилишта у фирми Стартинг, која је била главни подизвођач радова на реконструкцији Железничке станице у Новом Саду, а самим тим и надстрешнице која се обрушила 1. новембра 2024. и… »
Није јасно зашто Весић није у притвору, док неки професори јесу – Јован Рајић

Није јасно зашто Весић није у притвору, док неки професори јесу – Јован Рајић

Нова 03.04.2025
Првог априла је обележено пет месеци од пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду у којој је страдало 16 људи. Више јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против 13 особа. Студенти у блокади сматрају да… »

Нова 03.04.2025
Предраг Лукић, који је био запослен као вођа градилишта у фирми Стартинг, која је била главни подизвођач радова на реконструкцији Железничке станице у Новом Саду, а самим тим и надстрешнице која се обрушила 1. новембра 2024. и… »
„Игра живаца“: Шта Дојче веле пише о протестима у Србији?

„Игра живаца“: Шта Дојче веле пише о протестима у Србији?

Данас 03.04.2025
Ни пет месеци од пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду која је усмртила 16 људи, политичкој кризи у Србији не назире се крај. Ко ће дуже издржати у игри живаца? Пет месеци након што је урушавање надстрешнице… »
Протести у Србији: Игра живаца између власти и студената

Протести у Србији: Игра живаца између власти и студената

Дојче веле 03.04.2025
Ни пет месеци од пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду која је усмртила 16 људи, политичкој кризи у Србији не назире се крај. Ко ће дуже издржати у игри живаца? Пет месеци након што је урушавање надстрешнице… »
„Грађевинске књиге некомплетне, оно главно и даље немамо“: Шта показује објављена документација о паду надстрешнице

„Грађевинске књиге некомплетне, оно главно и даље немамо“: Шта показује објављена документација о паду надстрешнице

Н1 Инфо 03.04.2025
Иако је јавности постало доступно 22.000 докумената у вези са реконструкцијом Железничке станице у Новом Саду, а власт више пута рекла је да је објављена комплетна документација, недостаје оно што је кључно без чега не може да… »
Документација око пада надстрешнице: Грађевинске књиге некомплетне, оно главно и даље немамо

Документација око пада надстрешнице: Грађевинске књиге некомплетне, оно главно и даље немамо

Нови магазин 03.04.2025
Иако је јавности постало доступно 22.000 докумената у вези са реконструкцијом Железничке станице у Новом Саду, а власт више пута рекла је да је објављена комплетна документација, недостаје оно што је кључно без чега не може да… »

Вести дана »