Povezane vesti
Komšiluk iz Beograda progovorio o Ani i Bastijanu: "Unuci su mi skrenuli pažnju, a sin i snaja su potvrdili"
Mondo 03.04.2025
Poznati par poseduje nekretninu u prestonici Srbije, a sada su komšije otkrile kako se ponašaju kada ih sretnu sa decom. Nekadašnja teniserka, Ana Ivanović i njen muž, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger, sa decom žive u Vestendorfu, ali često posećuju… »
Komšije otkrile istinu o vaspitanju sinova Ane Ivanović: Srpski razumeju, a kada im druga deca priđu, to je...
Story 03.04.2025
Sinovi Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera preslatki su dečaci koji posebno uživaju u posetama Beogradu. Njihovi roditelji poseduju luksuznu nekretninu u elitnom beogradskom naselju, a komšije poznatog para otkrivaju kako su vaspitani sinovi Ane… »
"Unuci su mi skrenuli pažnju, a onda su mi sin i snaja potvrdili" Komšiluk iz Beograda o Ani Ivanović i Bastijanu: Nisam…
Kurir 03.04.2025
Nekadašnja teniserka, Ana Ivanović i njen muž, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger, sa decom žive u Vestendorfu, ali često posećuju Srbiju. Ana i Bastijan imaju i nekretninu u jednom ekskluzivnom beogradskom naselju u kojoj borave kad dođu u našu… »
"Unuci su mi skrenuli pažnju na anu Ivanović, nisam verovala da je: Istina..." Komšije bivše teniserke i Bastijana otkrile…
Blic 03.04.2025
Nekadašnja teniserka, Ana Ivanović i njen muž, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger, sa decom žive u Vestendorfu, ali često posećuju Srbiju. Ana i Bastijan imaju i nekretninu u jednom ekskluzivnom beogradskom naselju u kojoj borave kad dođu u našu… »
Vesti dana »

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 31 minutajoš 1 povezana

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 11 satijoš 1 povezana