Povezane vesti

Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlast da smesta prekinu kampanju nasilja protiv akademske zajednice

Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlast da smesta prekinu kampanju nasilja protiv akademske zajednice

Jug press 03.04.2025
NIŠ Slobodni univerzitet u Nišu poziva vršioce vlasti da smesta prekinu kampanju nasilja protiv akademske zajednice. Na sam dan kada su četiri univerzitetska centra, uz još brojne gradove, masovnim protestima osudila napade na rektora Đokića, dekanku… »
Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlast da prekine kampanju nasilja protiv akademske zajednice

Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlast da prekine kampanju nasilja protiv akademske zajednice

Južne vesti 03.04.2025
Slobodni univerzitet u Nišu zahteva od predsednika države i svih organa vlasti da smesta prekinu kampanju nasilja protiv akademske zajednice i napominju da uprkos tom nasilju neće odustati od borbe za istinu, pravdu zdravo društvo i demokratski uređenu… »
Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlasti da smesta prekinu kampanju nasilja protiv akademske zajednice

Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlasti da smesta prekinu kampanju nasilja protiv akademske zajednice

Jugmedia 03.04.2025
Na sam dan kada su četiri univerzitetska centra, uz još brojne gradove, masovnim protestima osudila napade na rektora Đokića, dekanku Jovanović, studente i druge članove akademske zajednice, usledio je novi napad na još jednu našu koleginicu, profesorku… »
Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlast da prestane da vodi “kampanju nasilja” protiv akademske zajednice

Slobodni univerzitet u Nišu poziva vlast da prestane da vodi “kampanju nasilja” protiv akademske zajednice

Naissus info 03.04.2025
“Na sam dan kada su četiri univerzitetska centra, uz još brojne gradove, masovnim protestima osudila napade na rektora Đokića, dekanku Jovanović, studente i druge članove akademske zajednice, usledio je novi napad na još jednu našu koleginicu, profesorku… »

Vesti dana »