Povezane vesti
Veliko slavlje u Titelu: Sestre ne kriju sreću, najponosnija mama Danijela
Story 03.04.2025
Danas je u Titelu poseban dan. Slavlje u porodici Rodić traje od ranih jutarnjih časova. Naime, najstarija ćerka Danijele i Bogdana Rodića, danas proslavlja rođendan. Najstarija sestra Rodić, Nataša, slavi 34. rođendan, a čestitke na društvenoj mreži… »
Veliko slavlje u titelu! Promena u životu Nataše Rodić: Čestitke stižu sa svih strana
Kurir 03.04.2025
Najstarija sestra Rodić, Nataša, danas ima veliki razlog za slavlje. Naime, Nataša Rodić danas proslavlja 34. rođendan, a na mrežama je objavila čestitke koje je dobila od najbližih prijatelja. - Mojoj prezgodnici je danas divan dan. Svu sreću ovog sveta… »
Veliko slavlje u domu Nataše Rodić: Čestitke pljušte sa svih strana: "Lutko moja"
Blic 03.04.2025
Najstarija sestra Rodić, Nataša, danas ima veliki razlog za slavlje! Naime, Nataša danas proslavlja 34. rođendan, a na mrežama je objavila čestitke koje je dobila od najbližih prijatelja. - Mojoj prezgodnici je danas divan dan. Svu sreću ovog sveta ti… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 3 satajoš 1 povezana