Povezane vesti
Veliko slavlje u Titelu: Sestre ne kriju sreću, najponosnija mama Danijela
Story 03.04.2025
Danas je u Titelu poseban dan. Slavlje u porodici Rodić traje od ranih jutarnjih časova. Naime, najstarija ćerka Danijele i Bogdana Rodića, danas proslavlja rođendan. Najstarija sestra Rodić, Nataša, slavi 34. rođendan, a čestitke na društvenoj mreži… »
Veliko slavlje u titelu! Promena u životu Nataše Rodić: Čestitke stižu sa svih strana
Kurir 03.04.2025
Najstarija sestra Rodić, Nataša, danas ima veliki razlog za slavlje. Naime, Nataša Rodić danas proslavlja 34. rođendan, a na mrežama je objavila čestitke koje je dobila od najbližih prijatelja. - Mojoj prezgodnici je danas divan dan. Svu sreću ovog sveta… »
Veliko slavlje u domu Nataše Rodić: Čestitke pljušte sa svih strana: "Lutko moja"
Blic 03.04.2025
Najstarija sestra Rodić, Nataša, danas ima veliki razlog za slavlje! Naime, Nataša danas proslavlja 34. rođendan, a na mrežama je objavila čestitke koje je dobila od najbližih prijatelja. - Mojoj prezgodnici je danas divan dan. Svu sreću ovog sveta ti… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi organizuju prikupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora (foto)
Blic pre 22 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 37 minutajoš 47 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Do 11 časova glasalo 8,27 odsto birača
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 46 povezanih
Odložen sastanak Trampa i Zelenskog: Bela kuća nije izdala posebno saopštenje s tim u vezi
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih