Povezane vesti
Slađana Radisavljević : Dragi studenti, a šta ćemo dalje ?
Veliki park 03.04.2025
Saopštenje za javnost Slađane Radisavljević narodnog poslanika NDSS prenosimo u celosti : Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne… »
Slađana Radisavljević: Dragi studenti, narod zna da sa ovom vlašću nema slobode
Glas Šumadije 03.04.2025
Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne spadam u one razočarane koji su ovaj dan smatrali danom „D“, koji su sada razočarani i… »
DRAGI STUDENTI, A ŠTA ĆEMO DALjE?
Serbian News Media 03.04.2025
Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne spadam u one razočarane koji su ovaj dan smatrali danom „D“, koji su sada razočarani i… »
Vesti dana »
Zaseda Štab za vanredne situacije: Novi kvar na vodosistemu koji snabdeva 5 gradova u Srbiji: "Sistem gubi 70 litara vode u sekundi"
Kurir pre 37 minutajoš 57 povezanih
Novi Beograd u lošoj poziciji - gladović poručio: Radnički je dobio prve dve utakmice, ali mi se nećemo predati do kraja
Kurir pre 17 minutajoš 28 povezanih
ANEM: Projektno sufinansiranje – Alou i Informeru 58 miliona, Radoici 50 miliona na medijskim konkursima! Milioni za Alo, Informer...
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 17 povezanih
Rusija tvrdi da je Ukrajina koristila rakete Storm Shadow u napadu na Sevastopolj
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 19 povezanih
Milivojević: Odbijanje tužbe Andreja Vučića protiv Vijesti je ozbiljan poraz porodice Vučić
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih