Povezane vesti
Slađana Radisavljević : Dragi studenti, a šta ćemo dalje ?
Veliki park 03.04.2025
Saopštenje za javnost Slađane Radisavljević narodnog poslanika NDSS prenosimo u celosti : Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne… »
Slađana Radisavljević: Dragi studenti, narod zna da sa ovom vlašću nema slobode
Glas Šumadije 03.04.2025
Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne spadam u one razočarane koji su ovaj dan smatrali danom „D“, koji su sada razočarani i… »
DRAGI STUDENTI, A ŠTA ĆEMO DALjE?
Serbian News Media 03.04.2025
Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne spadam u one razočarane koji su ovaj dan smatrali danom „D“, koji su sada razočarani i… »
Vesti dana »
Preticala preko pune linije i usmrtila devojčicu (16): Uhapšena devojka (24) zbog jezive tragedije kod Novog Pazara
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
(Tvitovi) slave plej-in, a pljuju trenera: „Delije“ podeljene posle pobede Zvezde – Batler heroj, Obradović na udaru!
Hot sport pre 49 minutajoš 49 povezanih
Evropski pokret u Srbiji: „Svi zajedno protiv demokratskog nazadovanja, sunovrat se ubrzava“
Serbian News Media pre 2 satajoš 41 povezana
BLOG Tramp ponovo zapretio nastavkom rata, Izraelci raketirali hemijsko postrojenje u Iranu
Nova pre 24 minutajoš 35 povezanih
Partizan poražen od Žalgirisa - odata počast Vujoševiću; Karlik potpisao novi ugovor
RTV pre 54 minutajoš 109 povezanih