Povezane vesti
Slađana Radisavljević : Dragi studenti, a šta ćemo dalje ?
Veliki park 03.04.2025
Saopštenje za javnost Slađane Radisavljević narodnog poslanika NDSS prenosimo u celosti : Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne… »
Slađana Radisavljević: Dragi studenti, narod zna da sa ovom vlašću nema slobode
Glas Šumadije 03.04.2025
Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne spadam u one razočarane koji su ovaj dan smatrali danom „D“, koji su sada razočarani i… »
DRAGI STUDENTI, A ŠTA ĆEMO DALjE?
Serbian News Media 03.04.2025
Dragi moji studenti, do 15. marta ste imali moju bezrezervnu podršku, ali nešto morate konačno promeniti u svom delovanju, da bi ona ostala bezrezervna. Ne, ne spadam u one razočarane koji su ovaj dan smatrali danom „D“, koji su sada razočarani i… »
Vesti dana »
Da li je ovo najbizarniji crveni karton u istoriji Mundijala?! Prvi put primenjeno novo pravilo, sudiju zvali iz VAR sobe, kada je video snimak...
Kurir pre 11 minutajoš 21 povezana
Đaci iz Srbije osvojili pet medalja na Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Predsednik Poljske oduzeo Zelenskom najviše državno odlikovanje Orden belog orla
Danas pre 7 satijoš 1 povezana