Povezane vesti
Najvrelija plavuša Holivuda oprostila se od kolege Vala Kilmera: Bio je očaran njenom mlađom sestrom, a ona ga nije zarezivala…
Kurir 03.04.2025
Glumac Val Kilmer preminuo je 1. aprila od posledica upale pluća, a njegove kolege i prijatelji uputili su poslednji pozdrav. Mimo nekadašnje partnerke Šer, od glumca se oprostila i koleginica Mišel Fajfer koja se oglasila na društvenim mrežama. Naime… »
"Družili smo se, živeo je u kući pored moje" Gaga Antonijević otkrio šokantne detalje o životu Vala Kilmera: "Kad sam ušao kod…
Kurir 03.04.2025
Reditelj Predrag Gaga Antonijević kaže da se glumac Val Kilmer (65) nije lečio zbog crkve kojoj je pripadao i verovanju da će Bog izlečiti svaku bolest. Nakon razorne višegodišnje borbe sa rakom grla i pogoršanja zdravstvenog stanja usled upale pluća… »
Šer uputila poslednji pozdrav Valu Kilmeru: Bivšoj ljubavi posvetila emotivne reči koje kidaju dušu
Kurir 03.04.2025
Holivudska legenda Val Kilmer preminuo je 1. aprila od posledica upale pluća, a poslednji pozdrav uputila mu je njegova bivša ljubav i prijateljica Šer. - Valus! Nedostajaćeš mi. Bio si smešan, lud, naporan, ali i veliki prijatelj. Deca su te volela… »
Vesti dana »
Zelenski dolazi u London da insistira na interesima Ukrajine kod ključnih evropskih saveznika
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 19 povezanih
Počinje prijava nelegalnih objekata, digitalna platforma otvorena u 4 sata: Evo kakav je postupak i šta je sve potrebno
Nova pre 18 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za 8. decembar: Ujutru magla, ponegde kiša rosulja, popodne sunčani intervali
Novi magazin pre 38 minutajoš 12 povezanih
VIDEO „Jokić je ponekad nerealan“: Pogledajte potez koji je raspametio komentatore, za 3,9 sekunde između dva igrača napravio čudo
Nova pre 18 minutajoš 18 povezanih
(Video) Nebo iznad Kambodže gori nakon provokacija, Tajland izveo vazdušni napad
Dnevnik pre 33 minutajoš 12 povezanih