Povezane vesti
"Mazi me dok ne svane zora" Aleksandra Mladenović bez brushaltera u kućnom izdanju zapalila društvene mreže! Njena poruka…
Kurir 03.04.2025
Aleksandra Mladenović objavila je snimak u kućnom izdanju na kom bez trunke šminke, bez brushaltera i sa peškirom na glavi peva jedan od najvećih hitova grupe "Flamingosi". Aleksandra je jedna od retkih pevačica koja sebe više voli u pridrodnom izdanju… »
Aleksandra Mladenović objavila kućni video: Pevačica se snimila bez brushaltera, sa peškirom na glavi: "Mazi me dok ne svane…
Blic 03.04.2025
Folk pevačica Aleksandra Mladenović veoma je aktivna na društvenim mrežama, a sada je iznenadila svoje pratioce video snimkom. Naime, Aleksandra je objavila snimak u kućnom izdanju dok je pevala jedan od najvećih hitova nekadašnje grupe Flamingosi… »
Vesti dana »

U Srbiji u aprilu izdato 2.316 građevinskih dozvola, 14,9 odsto manje nego u aprilu 2024.
Insajder pre 31 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 31 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja za zapošljavanje doseljenika loše po ceo sektor i investicionu klimu
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih

Rat na bliskom istoku: Prva sednica Kneseta - Pakistan zatvorio granice sa Iranom (foto/video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih

U Prištini počelo suđenje protiv 53 osobe za ubistvo 370 Albanaca 1999.
Al Jazeera pre 16 minutajoš 12 povezanih