Povezane vesti
Alkaras: Želim da inspirišem decu, kao mene Nadal i Federer
Vesti online 03.04.2025
Karlos Alkaras želi to da bude dobra osoba i inspiriše decu, a u tome se ugleda na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Treći reket sveta i četvorostruki Grend slem šampion ima veliku želju da predstavlja uzor mlađim generacijama. – Za mene, najvažnija… »
Alkaraz: Želim da inspirišem decu, kao mene Nadal i Federer
Sport klub 03.04.2025
Karlos Alkaraz prioritizira to da bude dobra osoba i inspiriše decu, a u tome se ugleda na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Treći reket sveta i četvorostruki Grend slem šampion ima veliku želju da predstavlja uzor mlađim generacijama. “Za mene… »
Alkaras zaboravio Đokovića
B92 03.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaras se prisetio svog puta ka vrhu i uticaju njegovih idola. Alkaras je dao intervju za "Luj Viton" i sa 21 godinom deluje zaista zrelo. "Za mene je najvažnije da budem dobra osoba i da pokažem dobrotu prema drugima. Želim da… »
Vesti dana »
„Sretnimo se ponovo“: Kolona vozila iz Kragujevca na čelu sa bajkerima krenula ka Orašcu
Nedeljnik pre 5 satijoš 8 povezanih
„Ruke su im krvave i značke su im krvave“: Završen skup u Orašcu „Sretnimo se ponovo“
Vreme pre 40 minutajoš 46 povezanih
Poljoprivrednici traže da se stopira uvoz proizvoda, Vučić poručuje da su zahtevi nerealni
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 32 povezane
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora
N1 Info pre 3 satajoš 6 povezanih