Povezane vesti
Alkaras: Želim da inspirišem decu, kao mene Nadal i Federer
Vesti online 03.04.2025
Karlos Alkaras želi to da bude dobra osoba i inspiriše decu, a u tome se ugleda na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Treći reket sveta i četvorostruki Grend slem šampion ima veliku želju da predstavlja uzor mlađim generacijama. – Za mene, najvažnija… »
Alkaraz: Želim da inspirišem decu, kao mene Nadal i Federer
Sport klub 03.04.2025
Karlos Alkaraz prioritizira to da bude dobra osoba i inspiriše decu, a u tome se ugleda na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Treći reket sveta i četvorostruki Grend slem šampion ima veliku želju da predstavlja uzor mlađim generacijama. “Za mene… »
Alkaras zaboravio Đokovića
B92 03.04.2025
Španski teniser Karlos Alkaras se prisetio svog puta ka vrhu i uticaju njegovih idola. Alkaras je dao intervju za "Luj Viton" i sa 21 godinom deluje zaista zrelo. "Za mene je najvažnije da budem dobra osoba i da pokažem dobrotu prema drugima. Želim da… »
Vesti dana »

Uplaćen prvi novac iz Plana rasta za Zapadni Balkan: Srbiji od Evropske unije 51,7 miliona evra
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Prijatelj žike jakšića otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju: ''Javili su mi da...''
Kurir pre 55 minutajoš 38 povezanih

Manojlović (Kreni - Promeni): Provladin tabloid Informer pokušava da zastraši sudije, crta im mete
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih

Nova pozicija za bivšeg gradonačelnika: Milan Đurić i Irena Vujović u Odboru direktora NIS-a
Radio 021 pre 5 satijoš 25 povezanih