Povezane vesti
"Bila sam slomljena kao da sam ja boksovala" Poslednji intervju preminule Ane Milinković i njenog bivšeg muža
Telegraf 03.04.2025
Novinarka Ana Milinković, bivša supruga nekadašnjeg boksera Nenada Borovčanina, preminula je iznenada u Beogradu. Ana i Nenad su svoju ljubavnu priču započeli u rodnoj Loznici, gde su se upoznali na Božić. Njihova veza brzo je krunisana brakom, a dve… »
Poslednji intervju preminule novinarke Ane Milinković i njenog bivšeg muža: Venčali su se posle godinu dana veze, bila mu je…
Blic 03.04.2025
Bivša žena boksera Nenada Borovčanina, novinarka Ana Milinković, umrla je iznenada u Beogradu. Ana i njen bivši suprug Nenad su 2012. godine u zajedničkom intervjuu govorili o njihovoj ljubavi, upoznavanju, a kako je otkrio, morao je mnogo da se potrudi… »
Vesti dana »

Pljuskovi i grmljavina pogodiće ove delove Srbije! Rhmz objavio kad nam se vraćaju tropske temperature
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

Indijana najbolja kada je najteže - Igraće se "majstorica" za NBA šampiona!
Sportske.net pre 4 minutajoš 13 povezanih

Srbija evakuisala građane iz ratne zone u Izraelu – specijalni let sleteo u Beograd
Euronews pre 24 minutajoš 9 povezanih

Noć u Beogradu: Tri osobe lakše povređene u udesima! Hitnu pomoć najviše zvali psihijatrijski pacijenti
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih