Povezane vesti

Zorana Mihajlović: Dala sam izjavu policiji, nema veze sa nadstrešnicom

Zorana Mihajlović: Dala sam izjavu policiji, nema veze sa nadstrešnicom

Vreme 03.04.2025
Bivša ministarka Zorana Mihajlović, saslušana je u policiji po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal. U svojstvu građanina saslušana je Zorana Mihajlović u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i to u okviru… »
Tužilaštvo: Bivša ministarka Zorana Mihajlović saslušana u vezi sa padom nadstrešnice

Tužilaštvo: Bivša ministarka Zorana Mihajlović saslušana u vezi sa padom nadstrešnice

Beta 03.04.2025
Bivša ministarka Zorana Mihajlović je, po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK), saslušana u policiji u vezi sa padom nadstrešnice novosadske železničke stanice, potvrđeno je danas agenciji Beta u TOK-u. "Saslušana je u prostorijama… »
Zorana Mihajlović potvrdila saznanja Nove: Razgovarali smo o rekonstrukciji pruge Beograd-Budimpesta

Zorana Mihajlović potvrdila saznanja Nove: Razgovarali smo o rekonstrukciji pruge Beograd-Budimpesta

Nova 03.04.2025
Bivša ministarka Zorana Mihalović, koja je saslušana juče u svojstvu građanina u prostorijama SBPOK, a po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani krminal, oglasila se danas putem društvene mreže Instagram kako bi objasnila zbog čega je pozvana na… »
"Kako bih sprečila glasine i lažne vesti, ovo je moja izjava o razgovoru u policiji" Oglasila se Zorana Mihajlović nakon…

"Kako bih sprečila glasine i lažne vesti, ovo je moja izjava o razgovoru u policiji" Oglasila se Zorana Mihajlović nakon…

Kurir 03.04.2025
"Dala sam izjavu u svojstvu građanke policiji uz prisustvo tužioca, i koja nije imala veze sa padom nadstrešnice", napisala je Zorana Mihajlović, bivša potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nakon saslušanja… »
Zorana Mihajlović potvrdila da je saslušana u policiji: Zanimalo ih je kako smo zaključili ugovore

Zorana Mihajlović potvrdila da je saslušana u policiji: Zanimalo ih je kako smo zaključili ugovore

Radio 021 03.04.2025
Bivša ministarka Zorana Mihajlović potvrdila je da je saslušana u policiji. "Dala sam izjavu u svojstvu građanke policiji, uz prisustvo tužioca, koja nije imala veze sa padom nadstrešnice u Novom Sadu", navela je ona u objavi na Instagramu. Nova.rs je… »
Zorana Mihajlović saslušana u svojstvu svedoka u okviru istrage o padu nadstrešnice

Zorana Mihajlović saslušana u svojstvu svedoka u okviru istrage o padu nadstrešnice

RTS 03.04.2025
Bivša ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saslušana je u svojstvu svedoka u istrazi koja se vodi povodom slučaja pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra, u kojoj je poginulo 16 osoba, a jedna… »
Mihajlović potvrdila da je dala izjavu u policiji: Razgovarali smo o projektu pruge Beograd – Budimpešta

Mihajlović potvrdila da je dala izjavu u policiji: Razgovarali smo o projektu pruge Beograd – Budimpešta

N1 Info 03.04.2025
"Dala sam izjavu u svojstvu građanke policiji uz prisustvo tužioca, koja nije imala veze sa padom nadstrešnice u Novom Sadu", navela je u objavi na Instagramu bivša ministarka Zorana Mihajlović. Nova.rs je navela da je Zorana Mihajlović saslušana juče u… »
Saslušana bivša ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović u slučaju pada nadstrešnice

Saslušana bivša ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović u slučaju pada nadstrešnice

Slobodna Evropa 03.04.2025
Bivša ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saslušana je u svojstvu svedoka u istrazi koja se vodi povodom slučaja pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, prenela je Radio televizija Srbije (RTS) 3… »
"Nismo razgovarali o padu nadstrešnice": Zorana Mihajlović otkrila zbog čega je saslušana u SBPOK

"Nismo razgovarali o padu nadstrešnice": Zorana Mihajlović otkrila zbog čega je saslušana u SBPOK

Mondo 03.04.2025
Zorana Mihajlović se oglasila nakon saslušanja u prostorijama SBPOK. Bivša ministarka Zorana Mihajlović, koja je saslušana u svojstvu građana po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u sklopu istrage za pad nadstrešnice stanične zgrade… »

Novi magazin 03.04.2025
Bivša ministarka Zorana Mihajlović je, po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, saslušana u policiji u vezi sa padom nadstrešnice novosadske Železničke stanice, potvrđeno je dana agenciji Beta u TOK-u. "Saslušana je u prostorjamama Službe za… »
Izjava cric-CCCC JV

Izjava cric-CCCC JV

Kurir 03.04.2025
Dana 31. marta 2025. godine u 21:03 časova, pojedini mediji u Srbiji objavili su netačnu vest u kojoj se tvrdi da je kompanija koja je izvodila radove na srušenom soliteru u Bangkoku takođe učestvovala u izgradnji nadstrešnice na stanici Novi Sad. Ova… »
Jednoj firmi tri ugovora na čak devet miliona evra

Jednoj firmi tri ugovora na čak devet miliona evra

Radar 03.04.2025
Iako Komercijalni ugovor sa kineskim kompanijama CRIC i CCCC propisuje da one, kao izvođači, biraju podizvođače i dobavljače na javnom konkursu, uz saglasnost finansijera, Vlade Srbije i investitora, Infrastrukture železnice, od Startinga su ponudu, bez… »

Vesti dana »