Povezane vesti
"To mi je najveća čast!" Saša Matić progovorio o Majinoj obradi njegovog hita: Unela je svoju energiju
Kurir 03.04.2025
Regionalna muzička zvezda Maja Berović pristala je da učestvuje u projektu Damira Handanovića u sklopu kojeg nekolicina pevača u novom ruhu snima njegove najveće hitove, pa je tako "oživela" verovatno najpoznatiju scenu čuvene glumice Monike Beluči, 25… »
„To mi je najveća čast“ Saša Matić progovorio o Majinoj obradi njegovog hita: „Unela je svoju energiju“
Nova 03.04.2025
Pevačica Maja Berović pristala je da učestvuje u projektu Damira Handanovića u sklopu kojeg nekolicina pevača u novom ruhu snima njegove najveće hitove, pa je tako "oživela" verovatno najpoznatiju scenu čuvene glumice Monike Beluči, 25 godina nakon što… »
Vesti dana »
Vučić najavio uklanjanje 'Ćacilenda' ispred Skupštine Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 36 povezanih
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 21 minutajoš 27 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 21 minutajoš 56 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 5 satijoš 23 povezane