Povezane vesti
NBS: Svi računi PIO fonda funkcionišu stabilno
Euronews 03.04.2025
Nardona banka Srbije saopštila je večeras da je, povodom objave da je račun fonda PIO bio dva dana u blokadi, a imajući u vidu značaj informacije, važno istaći da račun sa kojeg se isplaćuju penzije pripada grupi računa izuzetih od prinudne naplate i… »
Račun s kojeg se isplaćuju penzije je u grupi izuzetih od prinudne naplate NBS: Svi računi PIO Fonda funkcionišu stabilno
Dnevnik 03.04.2025
BEOGRAD: Narodna banka Srbije saopštila je večeras da je, povodom objave da je račun fonda PIO bio dva dana u blokadi, a imajući u vidu značaj informacije, važno istaći da račun sa kojeg se isplaćuju penzije pripada grupi računa izuzetih od prinudne… »
Računi Fonda PIO bili u blokadi dva dana, a u Fondu tvrde: „Nisu nikada“
N1 Info 03.04.2025
Pojedini računi Fonda PIO bili su u blokadi dva dana za iznos od oko 4,7 miliona dinara. U Jedinstvenom registru računa koji vodi Narodna banka Srbije zabeležena je blokada računa Fonda PIO 1. aprila, u ukupnom trajanju od dva dana. Uprkos zvaničnim… »
Ekološki ustanak tvrdi da je blokiran račun PIO fonda od 1. aprila, PIO fond demantuje
Danas 03.04.2025
Ekološki ustanak saopštio je danas da je račun Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) u blokadi od 1. aprila 2025. godine. Račun je blokiran, kako je navedeno, za ukupan iznos od 4.728.670,96 dinara. „Postavljamo otvoreno pitanje… »
Jedan od računa PIO fonda već dva dana u blokadi
Nova 03.04.2025
Jedan od računa Republičkog fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje (PIO) je već dva dana u blokadi, pokazuju podaci Narodne banke Srbije. Ukupan iznos blokade računa PIO fonda, kako se može videti u bazi za pretraživanje dužnika u prinudnoj naplati, je… »
Vesti dana »
Karlik Džouns: "Pročitao sam taj tekst i video šta su napisali o meni, motivisali su me"
Mondo pre 31 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 26. septembar: Dubrovnik sklopio mir sa Stefanom Nemanjom, rođen Ljubomir Nenadović...
N1 Info pre 21 minutajoš 2 povezane
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane