Povezane vesti

Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Togoa i šefom diplomatije Etiopije o jačanju bilateralnih odnosa

Đurić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Togoa i šefom diplomatije Etiopije o jačanju bilateralnih odnosa

RTV 03.04.2025
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Marko Đurić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova, regionalnih integracija i dijaspore Republike Togo Roberom Disejom o jačanju bilateralne saradnje dve zemlje, saopšteno je iz Ministarstva… »
Đurić s ministrom spoljnih poslova Togoa o jačanju bilateralne saradnje

Đurić s ministrom spoljnih poslova Togoa o jačanju bilateralne saradnje

Blic 03.04.2025
Šef srpske diplomatije Marko Đurić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova, regionalnih integracija i dijaspore Republike Togo Roberom Disejom o jačanju bilateralne saradnje dve zemlje, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih… »
Đurić sa šefom diplomatije Etiopije: Prijateljstvo čvrsto i pouzdano

Đurić sa šefom diplomatije Etiopije: Prijateljstvo čvrsto i pouzdano

Euronews 03.04.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije u tehničkom mandatu Marko Đurić razgovarao je danas telefonom sa ministrom inostranih poslova Savezne Demokratske Republike Etiopije Gedionom Timotevosom i poručio da je Srbija opredeljena da sa Etiopijom razvija… »
Ministar Đurić razgovarao sa kolegom iz Ruande: Postoji značajan potencijal za unapređenje odnosa u mnogim oblastima od…

Ministar Đurić razgovarao sa kolegom iz Ruande: Postoji značajan potencijal za unapređenje odnosa u mnogim oblastima od…

Kurir 03.04.2025
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je da postoji značajan potencijal za unapređenje odnosa sa Ruandom u mnogim oblastima od obostranog interesa. U razgovoru sa kolegom iz Ruande Olivijeom Nduhungireheom istakao je da Srbija i Ruanda imaju… »
Đurić: Misija OEBS značajna za očuvanje prava Srba na Kosovu i Metohiji

Đurić: Misija OEBS značajna za očuvanje prava Srba na Kosovu i Metohiji

Blic 03.04.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije u tehničkom mandatu Marko Đurić sastao se sa generalnim sekretarom OEBS-a Feridunom Sinirliogluom i tom prilikom kazao da Srbija pridaje posebnu važnost radu Misije OEBS-a na AP Kosovu i Metohiji i naglasio značaj te… »

Vesti dana »

RHMZ: Danas do 35 stepeni

RHMZ: Danas do 35 stepeni

Danas pre 45 minutajoš 21 povezana
Đoković pred meč sa Zverevim: Znam šta mi je činiti

Đoković pred meč sa Zverevim: Znam šta mi je činiti

Danas pre 20 minutajoš 18 povezanih
Napad na studenta Pravnog fakulteta u Beogradu

Napad na studenta Pravnog fakulteta u Beogradu

Serbian News Media pre 5 minutajoš 8 povezanih
Nove carine od 50 odsto na uvoz aluminijuma i čelika u SAD

Nove carine od 50 odsto na uvoz aluminijuma i čelika u SAD